Region

Svet

Dragana Mirković održala nastup za pamćenje i dobila ZLATAN poklon! FOTO+VIDEO

Dragana Mirković, jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, sinoć je u Švajcarskoj održala nastup za pamćenje koji je zaključen zlatnim poklonom!

Dragana Mirković održala nastup za pamćenje i dobila ZLATAN poklon! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhivaDragana Mirković promoviše svoj novi album "Od milion jedan", a sinoć je red došao na publiku u Švajcarskoj da čuje nove pesme. Nastup je započela pesmom "Lepi moj" koja je na našem portalu proglašena za HIT LETA 2016, a publika je u glas pevala sa njom. Da zaista ima naverniju publiku, dokaz je to što je dočekana ovacijama "Gago mi te volimo", kao i cvećem i gromoglasnim aplauzom. Ređala je sve same hitove - "Od milion jedan", "On i ona", a od novih su se na repertoaru našle još i "Krš i lom" i "Samo mi je dobro".

Na prve taktove pesme "Zagrli opet", klub je obasjala svetlost upaljača i horsko pevanje. Usledili su i stari hitovi, koji su standardno na Draganinom repertoaru "Sto ću čuda učiniti",  "Poslednje veče", "Ne vraćam se starim ljubavima", "Umirem majko" i mnogi, mnogi drugi.Naravno da ni posle završenog nastupa publici nije bilo dovoljno, pa su Draganu vratili na bis.Posle opraštanja s` publikom, Draganu je sačekalo divno iznenađenje i još divniji poklon, od fana Robija, koji je više od 20 godina prati na nastupima.
Naime, Dragana je dobila  statuu zlatni mikrofon sa posvetom, na kome piše "Od milion jedna! DRAGANA MIRKOVIĆ".Ovo je samo još jedan dokaz koji potvrđuje njene reči da ima najbolje fanove na svetu.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Komentari