Lepota

Ljubav

Boja kose sa ultra visokim sjajem koja će obeležiti 2023. godinu!

Boja kose sa ultra visokim sjajem koja će obeležiti 2023. godinu je "liquid brunette", odnosno tako je zovu profesionalni frizeri!

Boja kose sa ultra visokim sjajem koja će obeležiti 2023. godinu! Svet Plus





Frizeri najavljuju da će jedan od najvećih trendova za 2023. godiniu, ako pričamo o nijansama, biti boja koja već osvaja TikTok. To je kombinacija braon boje i takozvana "liquid hair", dva veoma popularna trenda u svetu kose, a cilj je da kosa ima prirodan izgled, sa ultra sjajnim, svilenkastim pramenovima.


Frizerski stručnjaci je nazivaju "liquid brunette"  i opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem. Sjajan efekat može da pruži bilo koja nijansa braon, ali je jača, efektnija i bogatija što je boja tamnija.





Frizeri kažu za Glamour da sa dolaskom hladne sezone ljudi spontano biraju smeđe nijanse u kosi. To ne znači da je kosa ujednačena, već je prošarana pramenovima, ali su mnogo tamnije i izgledaju mnogo prirodnije, za razliku od nijansi koje u kosi viđamo leti.





Ove smeđe nijanse, koje sežu do najtamnije čokolade, bile su izuzetno popularne devedesetih godina prošlog veka. Setimo se samo Vinone Rajder i Ali Mekgrou, piše Glamur, a stručnjaci ističu da ova nijansa u kosi ostavlja snažan utisak. Kod ovakve boje za kosu, kućna nega je izuzetno važna jer odabirom pravih proizvoda za negu možete pojačati utisak sjaja i bujnosti vaše kose. 

 

Mesečni horoskop za decembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za decembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Najžena

Povezane vesti:


>