Style

Ljubav

Horoskop: Koga čuvaju anđeli, a ko se bori sa demonima!?

Horoskop nam otkriva koga čuvaju anđeli, a ko se bori sa demonima! Postoje tri znaka rođena pod "srećnom zvezdom" o čijoj se sudbini, kaže astrologija, brinu dobre sile nebeske – anđeli čuvari!

Horoskop: Koga čuvaju anđeli, a ko se bori sa demonima!? Svet Plus

Astrolozi čvrsto veruju u vladavinu dobra i zla, pa su tako došli i do zaključka da nekim znakovima horoskopa dobre nebeske sile osvetljavaju put, dok neki drugi nisu takve sreće: njima zlo postavlja klipove u točkove i sprečava ili makar usporava svaki uspeh.


Kao i za naše duše, tako se i za naše živote, puteve kojim idemo, odluke koje donosimo, vodi žestoka bitka između dobra i zla, anđela i demona.

Postoje tri znaka rođena pod ‘srećnom zvezdom’, o čijoj se sudbini, kaže astrologija, brinu dobre sile nebeske – anđeli čuvari:Blizanci


Blizanci su definitivno srećan znak, znak pod budnim okom Anđela čuvara, koji im pomaže da se bore protiv svega ružnog u životu i osvetljava im put.

Ukoliko ste rođeni u znaku Blizanaca velika je verovatno da ste se i sami uverili u ‘božansko proviđenje’ i osetili ‘intervenciju odozgo’ u nekoj situaciji.

Možda se problem na koji ste naišli u životu rešio nekako bez mnogo vašeg truda, baš u momentu kada vam je pomoć bila prekopotrebna.Devica


Devicama anđeo čuvar odvajkada osvetljava puteve, a to se po njima i vidi: superiorne su, moćne, a probleme rešavaju brzo i sa, čini se, velikom lakoćom.
Istina je da Device ulažu dosta truda da dođu do rezultata koji će ispuniti njihove ciljeve, i to se uvek desi.

Cilj se dosegne, ali, ako mislite da ste uspeli sami u tome, pogledajte u nebo i malo razmislite. Da li vam se čini da ste ipak imali i malo sreće ili ‘pomoći’?Strelac

Strelac naizgled olako i površno prolazi kroz život, ali, teško je zanemariti činjenicu da je ovaj znak miljenik zvezda.

Kad za nekog kažete ‘rođen pod srećnom zvezdom’, taj mora da je Strelac. Anđeo čuvar izvlači Strelca iz svake pa i neverovatrno teške neprilike u kojoj je mogao da se nađe, a objašnjenje ‘zašto’ i ‘kako’ jednostavno ne postoji. Ili ipak postoji?


Nasuprot gore navedenoj trojci, ova tri znaka Zodijaka kao da nešto zlo sapliće pri svakom koraku, kao da im sam đavo podmeće klipove u točkove:


Bik


Stalno pred teškim životnim odlukama, neprestano pred izazovima koje je teško savladati…nije lako biti Bik. Manjak sreće kao da im je zapisan u zvezdama, bez obzira na to šta je u pitanju – ljubav, porodica, novac…

A možda im i jeste zapisano. Makar tako kažu astrolozi. Bikovi do ostvarenja svojih ciljeva dolaze probijajući se kroz probleme kao kroz prašumu, a toj muci kao da kraja nema. Sve što dobijaju skupo plaćaju.


Jarac


Jarčevi pate čak i kada deluje da im je život bajka. Ukoliko ih krene ljubav, ispreči se neki zdravstveni problem. Ako je zdravlje u redu, paklene muke na poslu su neizbežne.

Svakodnevica Jarca je borba protiv zlih sila, jer, iako predano rade da otklone sve poteškoće u životu, uvek nailaze na nove i nove prepreke, koje povremeno deluju nepremostive.
Rak


Rakovi su osetljivi, a porodica je njihova najranjivija tačka. I tu ih zlo najčešće gađa. Gde najjače boli i krvari.

Iako im život zbog toga nije ni malo lak, iako konstantno pate, ono što im određuje sudbinu je njihova odlučnost da sačuvaju svoje uporište.

Rakovi kao da čitavog života grade utvrđenje, a ono se pretvara u kule od peska koje može odneti prvi jači talas. A taj talas kao da dolazi iz dubina samog pakla.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>