Style

Ljubav

Mesečni horoskop za decembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pogledajte mesečni horoskop za decembar 2022. godine prvi deo, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Imamo sliku neusklađenosti između želja i realizacije. Imamo sliku raskoraka u odnosima bilo kog tipa, imamo sliku nedoumica, sumnji, tajni, neizvesnosti. Imamo sliku raštrkanosti i razuđenosti,  misli se sudaraju u glavi, a dela teško ostvaruju… makar ne iz prvog pokušaja.

Mesečni horoskop za decembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Peakpx




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:


OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi nisu bez šansi da počnu sa novom ljubavnom pričom koja u sebi može sadržavati elemente tajnosti i nositi velike strasti sa sobom. Ova priča bi čak mogla potrajati ali će donositi i burnost, oscilacije, promenljivost. Takođe, moguće su obnove odnosa, ali će problemi koje ste imali i zbog kojih ste se razišli, biti prisutni i dalje. Da li ćete ovog puta uspeti da ih rešite, pitanje je. Sve ovo je aktuelno tokom prve polovine decembra. Druga polovina meseca nije baš toliko protkana ljubavnim šansama – eventualno nešto kroz posao ili preko društvenih mreža. Što se tiče zauzetih – u decembar ulazite „na ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Problemi koji se ponavljaju a koji se mogu vezivati za vernost i iskrenost. Posebno napeto biće u prvoj polovini decembra. Ostatak meseca je mirniji.

Posao

Problemi u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima – neki od njih mogu dovesti i do prekida saradnje, naročito tokom prve dekade decembra. Od ulaska u drugu dekadu situacija se menja jer dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima a i vi ste spremniji da se više fokusirate i posvetite svemu što se vezuje za posao. Period kada možete stabilizovati svoje pozicije, ali i pokrenuti uspešne i dugotrajne poslove i projekte. Veći troškovi i odliv novca u prvoj polovini meseca, kasnije se situacija znatnije poboljšava.

Zdravlje

Slabiji imunitet i osetljivost respiratornog sistema, kao i sklonost povredama u prvom delu decembra. Drugi deo ovog meseca je zdravstveno stabilniji po vas.

 

BIK

Ljubav

Iako prva polovina meseca može doneti obnovu ljubavnih priča iz prošlosti ili vas pokrenuti u pravcu novih ljubavi – ipak ovaj period nije nešto naročito povoljan za ljubav. Obnovili staro ili počeli novo – posle nekog vremena će se ispostaviti da je odnos prezahtevan po vas i da vam ne donosi ono što vam je potrebno – stabilnost, povezanost, mir. Ulaskom u drugi deo decembra imaćete ozbiljnije i stabilnije ljubavne aspekte – ne samo da je ovo vreme pogodno za ljubav, isto tako vam odgovara i u smislu druženja, aktivnosti, izlazaka, zabave. Bikovi koji su zauzeti – tokom prve dekade decembra partnerov i vaš način funkcionisanja i karakteri biće teško usaglasivi, a mogu se otvoriti ili ponovo pokrenuti i pitanja vernosti, iskrenosti, posvećenosti odnosu. Ostatak meseca je uglavnom miran i bez velikih oscilacija.

Posao

Vaše su finansije već neko vreme pod pritiskom, a isti će biti posebno izražen tokom prvih desetak dana decembra. Mogući su neočekivani troškovi i veliki odlivi novca. U ostatku meseca ćete po ovom pitanju funkcionisati jednostavnije, a moguće je da vam se u drugoj polovini decembra otvori i šansa za nove izvore zarade ili za pojačavanje postojećih. Generalno gledano – vaše poslovne pozicije su dosta stabilne a imaćete mogućnost i da napredujete ili da na neki način proširite svoje poslovanje i uticaj.

Zdravlje

I za pripadnike vašeg znaka prva polovina meseca nije stabilna – osetljivost je pojačana, imunitet smanjen. Ostatak perioda vam donosi jačanje otpornosti organizma i zdravstvenu stabilizaciju.

 

BLIZANCI

Ljubav

Ljubavne akcije, prilike i neprilike obeležiće slobodnim Blizancima prvu polovinu meseca. I svega ovde može biti – i obnove nekih kontakata i veza, i ulazaka u avanture i kombinacije, i otpočinjanje tajnih priča,  i šeme i šemice, i čudesna zaljubljivanja u varijanti – sreo sam/srela sam svoju srodnu dušu! Svega može biti, samo ne može da je nešto normalno, da se lepo razvija bez problema i oscilacija i da ide ka nekim ozbiljnijim i trajnijim dešavanjima. Ovo vam je očigledno period da ludujete, pa kada je već tako – a vi onda izvolite! Drugi deo decembra nudi neuporedivo manje emotivnih dešavanja, ali su zato ona ozbiljnija, zrelija i mirnija. Zauzeti – prva polovina meseca je dosta zahtevna i turbulentna i moguće je da će u ovom periodu biti i nekih preseka i odvajanja. Da li trajnih ili će ovo biti samo zarezi? Videćemo.

Posao

Ni poslovni segment neće biti pošteđen od turbulencije tokom prve dekade decembra. Nemojte donositi nagle odluke u trenucima frustriranosti i besa, koliko god da se neki poslovni odnosi pokažu kao izvor velikog stresa po vas. Razmislite dobro, pa ako i nakon toga smatrate da je vreme za preseke – onda delajte. U svakom slučaju, u ovom periodu ćete imati velike zahteve od strane saradnika, koje ćete teško moći da ispunite u potpunosti. Drugi deo meseca vam donosi da na drugačiji način funkcionišete, mirnije

Zdravlje

Dosta ste osetljivi, naročito u prvoj polovini meseca. Na „udaru“ su respiratorni organi, a moguće su i povrede kao i meteoropatske tegobe. Druga polovina decembra – prehlade, kosti, zglobovi.

 





RAK

Ljubav

Tajne ili pak neprijatne teme iz prošlosti mogu isplivati na površinu tokom prve polovine meseca i zauzetim Rakovima doneti teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Ključ je kao i uvek u razumevanju i svrsishodnoj komunikaciji, kao i pokušajima da se teškoće prevaziđu i pronađe zajednički jezik. Ukoliko sve isterate na čistac i rešite do kraja – ostatak meseca je korektan. Ukoliko ostanu „repovi“ – povremeno ćete imati osećaj distanciranosti i nerazumevanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – neko vas izrazito privlači i „kopa“ vam po mislima – ovo može biti nova osoba, ali može biti i prošlost, kao i neki vid tajnog odnosa. Da se sada emotivne priče mogu pokrenuti – mogu, ali bi za vas bilo bolje da to bude u drugom delu meseca jer ste tada i vi i druga strana stabilniji i spremniji za trajniju priču.

Posao

Osećate se stegnuto obavezama koje kao da se iz dana u dan uvećavaju, završavate poslove sa kojima drugi ne umeju da izađu na kraj a istovremeno – ne vidite da je vaš rad i trud u dovoljnoj meri cenjen. To može dovoditi i do vaše nervoze, ali i do nešto lošijih odnosa u radnom okruženju. U drugom delu meseca doći će do promena – bićete uključeni u ozbiljnije poslove i projekte, što će rezultovati nekom vrstom vašeg „proboja“ a u poslednjoj dekadi – i novim poslovnim šansama koje obećavaju.

Zdravlje

Stres je stavka koja može uticati na vaše zdravstveno stanje. Još ako u to uključimo preveliki odliv energije i probleme sa spavanjem – jasno vam je da je potrebno pronaći način da se opuštate, što više.

 

LAV

Ljubav

Sve deluje kao da će zauzeti Lavovi tokom decembra imati prilično korektnu situaciju u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku ili živite zajedno – može tokom prve dekade biti neke nervoze oko dece, finansija – ali bi ovo trebalo da se reši prilično uspešno, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste u braku u tom periodu možete imati manje nesporazume sa voljenom osobom, verovatno se vaši planovi neće baš uvek poklapati. No, zato će ovaj period za vas dvoje doneti i više ljubavi, strasti, izlazaka. U ostatku meseca mirna situacija – odnos možda nije toliko ispunjen energijom, ali sve funkcioniše po planovima. Slobodni Lavovi – kod nekih od vas prošlost će vratiti glavnu ulogu u vašem životu. Da li je to na duži rok ili ne – pokazaće vreme. Nove ljubavi i velike strasti aktuelne su naročito u prvom delu meseca.

Posao

Prva dekada meseca doneće više troškova, ali i nervoze vezane za posao – naročito oko nekih osoba sa kojima teško pronalazite zajednički jezik, ali i vezano za okolnosti koje vam ne idu na ruku ovih dana. No, umećete da pronađete put i rešenje koji vam pogoduju. Planete se sele u sektor poslovnosti i poslovne svakodnevice – pa je pred vama period kada ćete biti striktno usmereni na posao, ali i kada će se pred vama otvoriti nove poslovne prilike. Nove saradnje sleduju vam u poslednjoj dekadi meseca.

Zdravlje

Mlađi – češće prehlade. Takođe, trebali biste da promenite nešto po pitanju navika u ishrani i fizički se više aktivirate. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima, meteoropatske tegobe.

 

DEVICA

Ljubav

Prva polovina meseca ne radi u korist mira i stabilnosti u vašim emotivnim relacijama. Problemi mogu biti razni – od nemogućnosti da se dogovorite oko bitnih stavki i zajedničkih planova, od problema sa članovima porodice i decom, pa sve do sumnji, nepoverenja i neiskrenosti. Još ako se neke od ovih tema ponavljaju (a to je vrlo moguće) – to će dodatno doprinositi neprijatnoj atmosferi u odnosu. Trudite se da pronađete zajednički jezik i rešenja za probleme. Ostatak meseca je pod mnogo boljom energijom – moći ćete da otputujete negde zajedno, a svakako ćete se više povezati i osećati jaču bliskost. Slobodne Device – ukoliko želite avanturu ili trenutno ne razmišljate o trajnoj i stabilnoj vezi – prva dekada meseca je savršena za vas. No, od sredine decembra se otvaraju neuporedivo bolje i stabilnije ljubavne prilike.

Posao

Lična ili porodična problematika se može odraziti i na poslovni segment – trudićete se, ali nećete baš uvek biti fokusirani i prisutni, pa su moguće vaše greške i kritike od strane saradnika i nadređenih. Pokušajte da kroz prvu polovinu meseca bacite veći akcenat na posao i obaveze, ne rasipajte se. Drugi deo meseca već vam donosi vašu energiju – mirnu, praktičnu, racionalnu – i iste takve saradnike i ljude oko vas sa kojima nemate problem da se dogovorite i uklopite. Poboljšanje finansija u tom periodu.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet tokom ovog perioda, posebno kod starijih Devica koje mogu imati češće respiratorne tegobe, a u drugom delu decembra i aktivaciju hroničnih boljki.
 

Mesečni horoskop za decembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>