Region

Svet

Saša Vidić odlučio da tuži Daru Bubamaru, a sada je ispričao koji je razlog!

Modni kreator Saša Vidić odlučio je da tuži pevačicu Daru Bubamaru, a sada je ispričao koji je razlog!Moraću da je vidim uživo na sudu bez filtera i fotošopa, samo mi je to stres.

Saša Vidić odlučio da tuži Daru Bubamaru, a sada je ispričao koji je razlog! Screenshoot/Instagram




Dara Bubamara je na Instagramu prošle nedelje uputila niz skandaloznih uvreda na račun Saše Vidića.

Pevačica je tada njemu zapravo odgovorila, pa joj je Vidić u svom stilu uzvratio, ali strasti se ni nakon toga očigledno nisu smirile.



Vidić je sada objasnio zbog čega je odlučio da tuži Daru Bubamaru:


- Pošto Radojka kaže da ima lovu, dao sam punomoćje svojoj advokatici da se pozabavi celim ovim slučajem, pa će sve svoje uvrede morati i da dokaže. Ja nju nisam dirao u onom smislu kako je ona mene napala. To što ona radi i šta priča i kako se ponaša, to je evidentno kurvanjski. To svi znaju, nije to ništa novo. 


Ona je pokazivala p*čku na Instagramu. To su defakto činjenice, a ovo što je napisala za mene, to će morati da dokaže na sudu ili da plati za laži i klevetu. Nisam bio ni strog kad sam je komentarisao kako umem da budem, a sad se ona nešto buni i vređa. Moraću da je vidim uživo na sudu bez filtera i fotošopa, samo mi je to stres. Katastrofa! - poručio je Vidić.





Podsetimo, Dara Bubamara je na Instagramu, uz Sašin snimak iz gradskog prevoza, nekadašnjem saradniku i prijatelju poručila:

- Ovo raspalo, smrdljivo g*vno mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo g*vno izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka, koja je krenula u javni WC da traži ljubav svog života! Dužna, ružna, predozirana i tužna, svima poznata kao Vidićka propala sidašica! Ovako završavaju osobe koje sopstvena zloba upropasti - napisala je besna Dara, da bi posle nekoliko sati sporni snimak i uvrede izbrisala, a zatim snimak ponovo postavila pa napisala: - Kreatorka na kineske baterije ljulja se u busu. Ne znam da li igra uz neku lošu muziku ili je roba loša. Jadno je da ovakav drogirani neradnik komentariše zvezde. Vidićka, propala sidašice, hitno na lečenje u Crnu reku, pa da lopata odradi svoje - poručila mu je Bubamara, na šta joj je Vidić odgovorio u svom stilu:

- Opet Radojka! Ja da želim da se bavim stočarstvom, imao bih neku farmu i valjao bi se u g*vnima kao ona, koja je sva u fejku. Nek se vrati u kokošinjac pod hitno! Fejk Radojka može, na primer, malo da se leči. Nema razloga toliko da se ljuti, jer nisam uopšte preterao kako bih ja umeo i mogao. Bolje da ja ne govorim šta znam o toj ženi kojoj su fejk "luj viton" torbe i kofere zaplenili na aerodromu, pa je nosila stvari u u crnim džakovima kući - poručio joj je kreator.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>