Region

Svet

Generacija 5 proslavlja 45 godina uspešne karijere! Gosti Dado Topić i Bora Čorba!

U žestokoj prestoničkoj koncertnoj sezoni, čeka nas još jedan zanimljiv nastup u znaku jubileja – legendarna Generacija 5 proslavlja 45 godina uspešne karijere. Gosti Dado Topić i Bora Čorba!

Generacija 5 proslavlja 45 godina uspešne karijere! Gosti Dado Topić i Bora Čorba! Foto: Wood
Bend poznat po hitovima „Dolazim za pet minuta“, „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Najjači samo ostaju“, „Umoran od svega“ i „Ti i ja“ podelio je koncert u dva seta – akustični i električni.
Iako je grupa sarađivala sa svim većim imenima jugoslovenske rock i pop scene – od Kornelija Kovača i Zdravka Čolića do Olivera Mandića i Željka Bebeka, kao specijalni gosti nastupiće rock’n’roll giganti – Bora Đorđević i Dado Topić.„Imali smo težak i nezahvalan zadatak – da zbog koncepcijskih i produkcijskih zahteva koncerta svedemo goste „na dva slova“ iskren je osnivač i klavijaturista Generacije 5 Dragoljub Ilić Ilke.

„Pošto „najjači samo ostaju“, pozvali smo Dadu i Boru koji su podjednako važni za istorijat našeg benda“. Zajedno sa Borom Đorđevićem nastupiće maestralni Čorbin gitarista Vidoja Božinović Džindžer.


Set lista koncerta sadrži najveće hitove i rađena je u saradnji sa fanovima, prijateljima i kolegama grupe.

Generacija 5 nastupa u MTS dvorani u četvrtak 8.decembra s početkom u 20 časova.


Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na blagajni MTS Dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>