Zadruga

Parovi

Dijana Durlević napustila rijaliti Zadruga 6 pa razvezala jezik! (VIDEO)

Dijana Durlević, poznatija kao Dijana O.G. napustila je rijaliti "Zadruga 6" pa razvezala jezik o zadrugarima i dešavanjima u Beloj kući. Rešila je da im boravak malo "zabiberi".

Dijana Durlević napustila rijaliti Zadruga 6 pa razvezala jezik! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević je sa njom u studiju obavila intervju, gde ju je sačekala drugarica Ivona, koja ju je srčano dočekala.

Kako je u Zadruzi? - pitala je Dušica.Napeto, sad se zakuvava još više. Ljudi su previše površni, bezlični, nisam se pronašla. Ima previše zlih ljudi. Uroš je broj jedan, svako ko ga podržava... Od samog početka sam Uroša zgotivila, bio mi je super lik za bleju, međutim, kako je prolazilo vreme, videla sam da živi u svom rijalitiju. Kako se Zvezdan više isticao, u Urošu je rasla ljubomora. Ubilo ga je to što svako hoće da priča sa Zvezdanom, svako ga prima u društvo.

Uroš je to hteo da nametne zadrugarima, ali nije mogao. Što se Aleks i Zvezdana tiče, Aleks mi je sumnjiva, sa njegove strane nema ništa. Ona možda nije zaljubljena, ali bi volela da bude u temi, da se priča o njoj -
rekla je Dijana.

Dijana je potom napisala i pismo o proglašenju novog vođe, koje će sigurno iznenaditi zadrugare, kako je voditeljki najavila preokret.

Nikad opasnije pismo. Biće bolno- dodala je Dušica.

Napili se malo, poljubili se, ali nismo hteli da produbljujemo odnos. Bolje da se družimo, on je u muzici i ja, tako da bolje ovako - dodala je Dijana Durlević.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>