Region

Svet

Tijana Vučetić se zbog batina porodila u osmom mesecu!

Svi je pamte po ulozi Petrojke iz serije "Selo gori, a baba se češlja". Tijana Vučetić se zbog batina porodila u osmom mesecu, završila u sigurnoj kući i povukla se iz javnosti. Ovo je njeno svedočenje.

 Tijana Vučetić se zbog batina porodila u osmom mesecu! Screenshoot/Instagram




Tijanu Vučetić proteklih godina retko se pojavljuje u javnosti, a svojevremeno je ispričala kako je doživela stravično porodično nasilje, koje je počelo kada je bila u drugom stanju.

"Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon "Farme" jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto" - rekla je 2013. godine glumica Tijana Vučetić.




"Nasilje je počelo već dok sam bila u drugom stanju. Udarao me je uglavnom u glavu, da ne bih imala ožiljke na vidljivim mestima i da niko ne bi saznao kroz šta prolazim. U početku nikome nisam govorila o tome, želela sam da sama rešim taj problem. Kasnije sam se poverila samo najbližim prijateljima koji su sve vreme bili uz mene i bez kojih ne znam kako bih iznela trudnoću. Oni su me savetovali da ga napustim, ali mi se činilo da mogu da prevaziđem problem. Nisam govorila čak ni svom ocu i bratu šta mi se dešava. 

Nažalost, izgubila sam majku u dvadeset petoj godini, a možda bi sve bilo drugačije da je ona bila uz mene u najtežim trenucima. Skupila sam snagu kako bih mogla da iznesem trudnoću. Ipak, od posledica batina porodila sam se u osmom mesecu." – rekla je tada glumica za "Hello".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hello/pink

Povezane vesti:


>