Lepota

Ljubav

Jednostavni trikovi da kosa ostane što duže čista!

Jednostavni trikovi da kosa ostane što duže čista! Evo šta kažu stručnjaci! Pre svega dobro obratite pažnju na izbor šampona za kosu.

Jednostavni trikovi da kosa ostane što duže čista! Svet Plus
Redovno održavanje čistog vlasišta kose je veoma bitno, međutim, prečesto pranje kose i tretiranje raznim sredstvima može narušiti njen kvalitet. Dakle, postoji način kako da pravilno operete kosu da bi ona ostala što duže čista, ali i održala svoj sjaj i volume

Stručnjaci savetuju da raščešljate kosu pre pranja. Oni kažu da je pravilnije i bolje prvo očešljati krajeve, pa tek onda koren kose. Nakon toga, na krajeve nanesite prirodno ulje za kosu (jojobino, kokosovo, bademovo, arganovo itd) u manjim količinama, pa ih ponovo pročešljajte.

Ostavite da deluje 15 minuta, ako niste u mogućnosti da držite duže.Neki stručnjaci ističu da je ulje bolja opcija od regeneratora jer je prirodno i sprečava prekomerno prljanje kose.

Dobro obratite pažnju na izbor šampona za kosu. On mora u potpunosti da odgovara vašem tipu, pa ako imate farbanu kosu izbegavajte preparate sa sulfatima.
 

Ova mešavina ulja i bilja je najbolja za rast kose! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>