Region

Svet

Region

Uskoro serija Šetnja sa Lavom na Super Star kanalu! (VIDEO)

Uskoro serija "Šetnja sa Lavom" na Super Star kanalu! Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom.

Uskoro serija Šetnja sa Lavom na Super Star kanalu! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Šetnja sa Lavom" govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava  ka zveri ili ka anđelu.

Brza i urnebesna priča prati glavne likove koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Una,  najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukste.





Ovaj romantični triler naše junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad, suočeni sa pravim životnim iskušenjima,oni postaju ljudi.


Premijerno od 10. decembra vikendom u 21 čas.


Uloge tumače:

Andjelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski,Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović , Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Super Star

Povezane vesti:


>