Region

Svet

Region

U susret Danu zaljubljenih: Vodimo vas na premijeru filma PEDESET NIJANSI MRAČNIJE!

U saradnji sa distributerskom kućom Taramount Svet Plus vam danas poklanja 3x2 karte za premijeru filma "Pedest nijansi mračnije". 

U susret Danu zaljubljenih: Vodimo vas na premijeru filma PEDESET NIJANSI MRAČNIJE! Foto: PromoDžejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost. U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i pošaljete ime, prezime i broj telefona u naš inbox na Facebooku, a mi ćemo vam pokloniti po 2 karte za projekciju večerašnju premijeru filma, koja je zakazana za večeras od 20:30h u Sava Centru.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari