Region

Svet

Kada Saša Matić zapeva fudbalerima ove pesme, nastaje haos!

Kada Saša Matić zapeva fudbalerima ove pesme, nastaje haos! Fudbaleri su veseljaci, lome čaše uz moje pesme - kaže on.

Kada Saša Matić zapeva fudbalerima ove pesme, nastaje haos! Screenshoot/Instagram





Saša Matić trenutno se nalazi u Australiji, a kako i sam kaže, jedva čeka da ode u Dubai i da pruži podršku našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu.


Saša priznaje da voli da peva fudbalerima, te otkriva koje mu pesme najčešće traže.


Matić s nestrpljenjem čeka susret s "orlovima" i kaže da se uvek rado odazove njihovim privatnim proslavama, budući da su, prema njegovim rečima, oni veliki pozitivci i atmosfera uvek bude na maksimumu.


- Fudbalerima je uvek milina svirati, oni su pravi veseljaci. Obožavaju moje pesme, a čaše se lome kad krenu numere, kao što su "Samo ovu noć", "Kralj izgubljenih stvari", vole i "Kad ljubav zakasni", kad to zapevam, počinje haos. Što se tiče bakšiša, ja o tome ne volim da pričam, ali, naravno, fudbaleri odreše kesu. Kažem, opet, veliki su veseljaci - kaže Saša i dodaje da će se nakon australijske turneje uputiti pravac u Dubai:




- Nakon Australije idem i do Dubaija. Pevaću u fan zoni i tako dati podršku našim fudbalerima na Svetskom prvenstvu. Tu će biti mnogo naših ljudi i navijača. Nadam se jednom dobrom koncertu i svirci. Inače, Dubai mnogo volim i uvek se dobro provedem tamo.



Inače, Matić je već održao veliki koncert u Sidneju, a kako kaže, u Zemlji kengura se uvek oseća kao svoj na svome:

- Svirali smo u Sidneju, pa u Brizbejnu, bilo je zaista sjajno. Upoređujem s prošlim turnejama, svi su pevali hitove, a sada, nakon pandemije, valjda su imali vremena dosta da slušaju i ostale pesme, tako da, šta god da počnem da pevam, oni prosto znaju već prve taktove. Lepo iskustvo, volim da dođem u Australiju, pogotovu kada je leto i proleće, mada sada više i nema razlike. Ovde sam svoj na svome, što bi se reklo. Posle svake svirke odem na bazen, i tako lepše spavam. Zbog toga se na umor ne žalim- kaže Saša Matić

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>