Region

Svet

Ruška Jakić je ovako izgledala na svom venčanju!

Tri braka su iza poznate voditeljke, a dok se nedavno spekulisalo da bi mogla da stupi i u četvrti, u javnosti se pojavila retka fotografija sa jednog od njenih venčanja. Ruška Jakić je ovako izgledala tada!

Ruška Jakić je ovako izgledala na svom venčanju! Screenshoot/Instagram

Prizor koji intrigira mnoge, a komentari su brzo počeli da pristižu. Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju ćerku jedinicu.

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.


Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno. Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži nezaboravno detinjstvo.


- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška Jakić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>