Region

Svet

Šako Polumenta ponovo u centru skandala! (VIDEO)

Šako Polumenta ponovo u centru skandala zbog intim nih poruka koje je slao izvesnoj Aleksandi! Plašite me, da li vam treba pomoć - upitala ga je ona.

Šako Polumenta ponovo u centru skandala! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Pevač Šako Polumenta (53) ne prestaje da se blamira na društvenim mrežama. On je nekoliko puta bio u centru skandala zbog raznih afera, i to uglavnom sa mlađim devojkama, a sada su isplivale nove intimne poruke koje je slao izvesnoj Aleksandri.

Šako je, naime, nedavno slao neprimerene poruke i video-snimke jednoj maloletnici, zbog čega su njeni roditelji navodno podneli krivičnu prijavu protiv njega, a sada se na Tiktoku pojavio audi snimak, na kojem se može čuti kako se Polumenta udvara devojci.

"Uh, pa ti si meni preslatka, preslatka, baš. Hoću da te čujem, Aleksandra", govori Šako, na šta mu je ona odgovorila:



"Uh, a vi mene toliko plašite, baš. Je l' vam treba pomoć, Šako?"





Podsetimo, pre nekoliko godina, starleta i rijaliti učesnica Mina Vrbaški optužila je Šaka da joj je slao intimne poruke.

"Često sam dolazila na njegove nastupe i odmah sam mu zapala za oko. Na jednom nastupu smo se i upoznali. On je moj broj dobio od mog bliskog prijatelja. Posle nekog vremena mi se i javio, a onda je došao u Inđiju i da me vidi. Na početku nisam želela da se viđam sa njim, plašila sam se toga šta će ljudi reći, on je stariji od mene 40 godina. Na kraju smo se ipak videli. Nekoliko puta smo otišli zajedno na ručak i na piće, ali između nas nije bilo ničega. Posle našeg susreta on je mene često zvao, slao mi svoje fotografije... Međutim, ja nikada nisam želela da imam sa njim nešto", pričala je svojevremeno Vrbaški.


Poruke poslušajte OVDE.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>