Style

Ljubav

Astrolog Pavel Golba: Dva znaka horoskopa čekaju važne promene!

Pavel Globa jedan je od najpoznatijih ruskih astrologa, a njegova predskazanja su se pokazala kao tačna, pa svoje horoskopske prognoze deli rado na društvenim mrežama. Dva znaka horoskopa čekaju važne promene!

Astrolog Pavel Golba: Dva znaka horoskopa čekaju važne promene! Svet Plus
Ostalo je još malo vremena do kraja meseca, a najpopularniji ruski astrolog Pavel Golba tvrdi da će u tom razdoblju dva horoskopska znaka doživeti neverovatno važne događaje i značajne promene.


Rešio je da nam otkrije šta nas čeka u kratkom periodu koji je ispred nas, od 14. novembra do kraja meseca, a tvrdi da će u tom razdoblju dva horoskopska znaka doživeti neverovatno važne događaje i značajne promene.

VAGA

Vage će od polovine novembra moći da uživaju u ostvarivanju željenih ciljeva i najtananijih snova, za koje su možda sumnjali da će se ikada realizovati. Budite posebno fokusirani na vesti vezane za kreativnost, hobije ili posao, tu vas čeka poseban napredak. Ipak, vrlo verovatno će vam biti potrebna pomoć kako biste došli do benefita, pa se ne ustručavajte da istu potražite.RIBE

Od 14. novembra počeo je veoma turbulentan period za vas, čeka vas dve nedelje vrtloga najrazličitijih događaja i neočekivanih vesti. Budite pažljivi u svojim procenama i trudite se da ostenate prisebni. Najviše vesti i informacija dobićete od kolega ili u poslovnom okruženju, a zvezde vam savetaju da konačno analizirate situaciju i donesete odluku o kojoj već dugo vagate.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>