Region

Svet

Goca Tržan iskreno o Ivanu Marinkoviću: Osećala sam se očajno!

Pevačica Goca Tržan iskreno je progovorila o svom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, životu sa njim i razvodu. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem...

Goca Tržan iskreno o Ivanu Marinkoviću: Osećala sam se očajno! Screenshoot/Instagram


Pevačica Goca Tržan se tokom jedne emisije prisetila braka sa svojim bivšim mužem Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu. Ona je istakla da je jedan od najvećih problema bila činjenica da on nije želeo da odustane od poroka.- Sećam se, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, "ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu - rekla je pevačica i dodala:


- Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj put, jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor - dodala je Goca Tržan:- Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam - otkrila je Goca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>