Zadruga

Parovi

Miljana Kulić uputila javno izvinjenje Jeleni Ilić! (VIDEO)

Miljana Kulić je iznela svoje mišljenje o susretu sina Željka sa ocem Ivanom Marinkovićem, a onda je uputila javno izvinjenje njegovoj verenici Jeleni Ilić!

Miljana Kulić uputila javno izvinjenje Jeleni Ilić! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Oduševljenje zbog susreta oca i sina:



"Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljana kakav pristup ima Ivan sa Željkom. Oduševljena sam što će se svakodnevno družiti. Sada imam poverenja u IVana da pustim Željka za vikend sa njim. Drago mi je što je Jelena spustila loptu, ja joj se izvinjavam jer sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari, ja iskreno mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi" - rekla je Miljana Kulić.


Koliko će Ivanovo pristustvo značiti Željku? - upitao je Darko.

Naravno da će mu značiti, i da će biti dobar odnos. On zaslužuje najbolje, i to će lepo uticati na njega. - odgovorila je Kulićeva.

Ti i Marija ste se raspravljale sa Ivanom oko svega, a sada se sve desilo spomntano i prirodno. Imaš li u planu i je l bi volela da Željku ime oca sada piše umesto NN? - Upitao je Darko.

Značilo bi mi, i hoće to biti. Najemotivnije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata - rekla je Miljana Kulić.


Darko ja sam bio spreman na to da će biti svakakvih komentara, ali meni je sada svejedno. O ovome će govoriti naša dela napolju. - rekao je Ivan Marinković.

Moraće da postoji poštovanje između nas svih da bi Željku bilo najbolje.

Darko ja sam stavila tačku na sve odnose sada, ja radim za dobrobit mog deteta. Ne zanima me više niko, ni Zola i niko - rekla je Miljana.






 





 



 



 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>