Region

Svet

Bojan Marović: Potresna ispovest o očevom samoubistvu!

Potresna ispovest o očevom samoubistvu! Bojan Marović je imao trnovit put i nije mu uvek bilo lako, a od tragedije koja je pogodila njegovu porodicu kada je imao svega 16 godina, nikada se nije oporavio.

Bojan Marović: Potresna ispovest o očevom samoubistvu! Screenshoot/Instagram
Pevač Bojan Marović jako mlad je stekao veliku popularnost, a publika obožava njegove pesme i glas kojim je osvojio sve kada se pojavio i pobedio na ''Sunčanim skalama''.

Međutim, njegov put je bio trnovit, nije uvek bilo lako, a od tragedije koja je pogodila njegovu porodicu kada je imao svega 16 godina, nikada se nije oporavio. Bojanov otac Darko, sebi je oduzeo život, a pevač kaže da se sa tim gubitkom nikada nije pomirio.- Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja - rekao je Bojan u jednoj emisiji pa dodao:- Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. 

U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve - rekao je Bojan.


Pevač je za majku jako vezan, a kako kaže srećan je što više ne mora da radi dva posla kako bi zaradila novac.

- Nije meni bio cilj da budem ni bogat, a ni slavan, meni je bio cilj da moja majka ne mora da radi dva posla. Nikada više u životu. A moja majka je radila nekada i tri, da bismo mi danas bili takvi kakvi jesmo. Možda nismo idealni, a ja smatram da smo čestiti ljudi na kraju - rekao je Bojan u emotivnoj ispovesti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>