Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 14. novembra do 20. novembra 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Ovnovi jedu na preskok ovih dana i često nemaju vremena za neki opušten, regularan obrok. Situacija će se nešto popraviti u drugom delu sedmice.

Ljubav

Do polovine nedelje aktuelno je sve što je tajno, zabranjeno, a neopisivo slatko i zamamno, puno strasti kojoj je teško odoleti. I da li će se za ove tajnovite tajne „uhvatiti“ oni koji su slobodni ili pak oni koji su zauzeti – pa, to nam ostaje da vidimo. Od polovine sedmice Venera prelazi u znak Strelca, čija vam energija odgovara – isto kao i voljenoj osobi. Za neke Ovnove – ljubav iz daljine, sudbinska priča, možda baš ona kojoj ste se nadali i koju ste priželjkivali. Za zauzete – lakše ćete se uklapati sa partnerom, bolje razumeti, lepše voleti – a kada i Merkur pređe u znak Strelca – moći ćete opuštenije da komunicirate.

Posao

Oni koji rade sa državnim ili javnim ustanovama (ili za njih), oni koji sarađuju sa strancima – imaće čistiju, jasniju i povoljniju poslovnu situaciju. Mogu se tokom ove nedelje oformiti neki prilično jaki dogovori i saradnje koji imaju trajnost u vremenu, a koje će istovremeno pratiti povoljne finansijske prilike. Vi lično još uvek možete imati svojih nedoumica ili biti u nešto sporijoj energiji – ali to neće sprečiti razvoj događaja koji je u ovom periodu vrlo povoljan po vas. Po pitanju finansija takođe rasterećenje.

Zdravlje

Infekcije, upale, viroze, mogućnost povreda.

 

BIK

Hrana

Ishrana je neujednačena u ovom periodu. Imate trenutke pojačanih apetita, ali i one kada prođe maltene ceo dan a vi se u nekom trenutku setite da ste uzeli samo par zalogaja, onako usput.

Ljubav

Bikovima u partnerskim odnosima sledi period rasterećenja. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do drastičnijeg razmimoilaženja, čak možda i prekida – evo šanse da se pruži ruka pomirenja i stvari raščiste (ukoliko naravno postoji volja i želja za time). I Venera, vaša planeta kao i Mars – partnerska – hitaju kroz povoljne aspekte ka Saturnu – pa oni odnosi koji istinski vrede i imaju trajnost u vremenu mogu biti obnovljeni, a takođe – nervoza iz prethodnog perioda u pojedinim emotivnim relacijama – počeće da nestaje. Ukoliko ste slobodni – komunikacija sa osobama sa kojima imate razliku u godinama.

Posao

Nervoza vezana za poslovni segment će postojati i dalje, ali u daleko manjem obimu nego do sada. Ostavljate iza sebe najnaporniji period i lagano ulazite u jednostavnije i stabilnije dane. Ovo je sedmica u kojoj se vredi dogovarati, u kojoj vredi raditi na pokretanju poslova i saradnji. Polako će se raščišćavati i sva mučna papirološka i administrativna pitanja koja ste do sada vukli i niste im nazirali rešenje. Neke povoljnosti po pitanju finansija počinju da se pojavljuju i makar jednim delom ćete se rasteretiti.

Zdravlje

Osećate se bolje nego u proteklom periodu.

 

BLIZANCI

Hrana

Vi ćete čas biti nervozni, pa ćete tu nervozu zatrpavati hranom…..a onda ćete biti u dobrom raspoloženju, što će vam otvoriti apetit. Da, treba vam više energije nego inače, ali ne preterujte.

Ljubav

Nešto opuštenija atmosfera u odnosu sa partnerom moguća je tokom ove nedelje. Venera i Merkur prelaze u partnersko polje i makar na neko vreme lepota i lakoća u komunikaciji će obojiti vaš odnos. Teško je da će biti ovako na duge staze, pa iskoristite priliku da sa voljenom osobom uživate, pokrenete se, provedete možda više vremena zajedno i počnete da ostvarujete svoje planove. Probudite bliskost i strasti. Slobodni Blizanci – ova Venera i Merkur daju šansu da nove osobe ulaze u vaš život, po svemu sudeći – vrlo interesantne, a nose sa sobom mogućnost i trajnije i ozbiljnije ljubavne priče.

Posao

Dobri poslovni noviteti i lepe šanse dolaze do vas tokom ove sedmice. Jeste, ta Marsova retrogradnost u vašem znaku umeće da vas povremeno saplete, uspori ili pak ubrza (ne u pravom trenutku), ali svejedno – ove šanse i povoljnosti će pronaći put do vas. Neki od vas će dobiti povoljnije radno mesto, možda neki vid finansijskih beneficija kroz posao, neko će dobiti unapređenje ili pak – projekat koji mu odgovara, saradnju koju je priželjkivao. Odnos sa kolegama će biti jednostavniji a obaveze će se lakše završiti.

Zdravlje

Moguće su jače prehlade i viroze. Više se odmarajte.

 

Horoskop 2023. godina: Šta svakom znaku donosi sreću!







RAK

Hrana

Vi ćete svaki čas nešto da grickate. Po malo. A onda ćete u nekom trenutku shvatiti da ste tako „malo po malo“ u stvari pojeli mnogo. Skloni ste gojenju u ovom periodu, nemojte preterati.

Ljubav

Do polovine nedelje emocije će raditi punom parom, a gde ima tolike količine emocija – pa, mogu i neka čuda da se dese i želje ostvare. Pa se tako mogu spojiti rastavljeni, videti oni koji su se odvojili, pokrenuti se duboke emotivne priče, zaljubiti se do nosa i preko glave – ozbiljno i trajno, ali isto tako – mogu se i pronaći kompromisi, popraviti komunikacija i odnos, pomiriti se zaraćene strane, čuti lepe vesti i informacije, zakazati neke veridbe, venčanja, a negde će biti i najave prinova….Suština je – sada će se mnogo toga moći srediti i doći na svoje mesto, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

Posao

….a od polovine nedelje prvo Venera, a zatim i Merkur ulaze u polje poslovne svakodnevice. Neke situacije koje su vas mučile ili opterećivale vezano za posao počeće polako da se čiste, sređuju, nestaju. Bolje raspoloženje će se useliti u vaš radni dan i odnose sa saradnicima. Takođe, počeće da se pojavljuju pogodnosti ili poslovne šanse – i one nisu ni malo loše. Jer, u ovom periodu možete napraviti dobre dogovore i pokrenuti poslovne priče koje će vredeti i trajati. Vaša inspiracija za posao se pojačava.

Zdravlje

Osetljivost stomačnog i respiratornog sistema.

 

LAV

Hrana

Još uvek ste u periodu kada je potrebno više pažnje obratiti na kvalitet ishrane. Vaše energetske snage nisu sjajne, kao ni imunitet – povrće i južno voće bi trebalo redovno da bude na vašem meniju.

Ljubav

Teret prošlosti polako će ostajati iza vas, kako se planete iz znaka Škorpije budu selile u znak Strelca. Polako ćete se otvarati ka ljubavi, davati svom srcu priliku da zakuca brže i raduje se. Možda se neće sve pokrenuti odmah, možda ćete vi želeti da idete lagano – ali evidentno je da se tokom ove nedelje može desiti „nešto“ od čega će vam srce zatreperiti – možda poznanstvo, flert, komunikacija, susret….Što se zauzetih tiče – lagano ulazite u bolju fazu. Ukoliko nešto treba popravljati i sređivati, a što se u proteklom periodu pokvarilo – sada je vreme da se aktivirate. Sve može doći na svoje mesto.

Posao

Krenuće promene na bolje. Iza sebe ćete lagano ostavljati izuzetno zahtevan i naporan period u kojem ste mnogo toga morali da rešite i ući ćete u drugačiju, jednostavniju fazu. Mogu vam se sredinom nedelje desiti i jako prijatne vesti, informacije, ponude, dogovori – što će vam dodatno dati vetar u leđa. Situacije koje ste u proteklom periodu pokrenuli, sada će početi da se rešavaju i da daju rezultate. Vaša energija i kreativnost će početi da se budi. Dobra, vrlo aktivna nedelja je pred vama.

Zdravlje

Polako se približavate kraju nepovoljnog zdravstvenog perioda.

 

DEVICA

Hrana

Izgleda da će i Devicama da se poprave apetiti. Bilo da su u pitanju slani ili slatki zalogaji. Samo bih vam skrenula pažnju na mogućnost da u ovom periodu dobijete koje kilo više.

Ljubav

Za zauzete Device je ovo odličan period da ispravljaju ono što se možda u proteklom periodu pokvarilo, da reše neke situacije jednostavnije i na pravi način, da ponovo pokrenu finu komunikaciju i dešavanja sa voljenom osobom. Takođe, ovo su dani za zajedničke planove, za ozbiljne, važne i velike odluke. Taman pravi trenutak ukoliko želite da odnos podignete na viši nivo. Ukoliko ste slobodni – ni vi nećete proći ni malo loše. Neko će se spojiti sa osobom iz prošlosti, ali u svakom slučaju – interesantni susreti i komunikacija sa suprotnim polom su pred vama. I odličan trenutak za početke ljubavnih priča.

Posao

Vi ste bili izuzetno aktivni u proteklom periodu, mada se mora priznati da je dosta toga bilo naporno i zahtevno po vas. Bavili ste se komplikovanim pitanjima, obavezama, saradnjama. Sada ulazite u fazu u kojoj će neki od vas sav trud naplatiti odmah, a neki će morati malo da sačekaju (ne dugo) da bi dobili sve ono što su zaista zaslužili svojim radom. Odličan je momenat da ugovorite nov, veliki posao, da ostvarite vrlo značajne kontakte, saradnje, dogovore. A reklo bi se i da ćete se novčano ovajditi.

Zdravlje

Mogućnost viroza i bakterioloških infekcija, upala.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>