Zadruga

Parovi

Prijatelj uhapšenog zadrugara Marka Cvetićanina progovorio nakon drame!

Prijatelj uhapšenog zadrugara Marka Cvetićanina progovorio nakon drame! Čuo sam se sa drugarom, on kaže da je greška neka što je uhapšen...

Prijatelj uhapšenog zadrugara Marka Cvetićanina progovorio nakon drame! Screenshoot/Instagram




 
Bokser Marko Cvetićanin poznat javnosti i kao nekadašnji učenik rijalitija "Zadruga" uhapšen je zbog sumnje da je sa partnerom proveravao službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".



Bliski prijatelji Cvetićanina je otkrio da je danas u 15 časova trebalo da se nađu, ali da se Cvetićanin nije pojavio po dogovoru, kao i da su mu svi telefoni ugašeni.



- Trebalo je u pola tri, tri da se nađemo, nije se pojavio, čuli smo se ove nedelje, ima par dana, znam da je bio dogovor za subotu da se vidimo, nikome se ne javlja, izbacuje telefon, verovatno je uhapšen - rekao je Markov blizak prijatelj, te dodao:





- Juče mu je drug poslao fotografiju nekog automobila, nije mu dostavljena ta poruka, a kad zoveš na telefon, samo izbaci centrala, ni ne zvoni, niti je zauzet, ništa. Čuo sam se sa drugarom, on kaže da je greška neka što je uhapšen - dodao je prijatelj Cvetićanina za Srbija Danas. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>