Zadruga

Parovi

Oglasio se otac Maje Kovačević! Moja porodica ima važnijih stvari!

Oglasio se otac Maje Kovačević koja niže skandale u rijalitiju "Zadruga 6". Moja porodica ima važnijih stvari! Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati šta ona tamo radi.

Oglasio se otac Maje Kovačević! Moja porodica ima važnijih stvari! Screenshoot/Instagram

Otac pobednice rijalitija "Veliki brat" Marijane Seifert, kojoj se gubi svaki trag od aprila ove godine, Ivo Kovačević, sada je za hrvatske medije prokomentarisao ponašanje svoje druge ćerke Maje, koja je trenutno učesnik rijalitija "Zadruga".Maja Kovačević, dospela je u centar pažnje medija proteklih dana, zbog burnih okršaja u Zadruzi. Maja je bila intimna sa dečkom Maje Marinković, koja je zbog toga prebila Bilala, a sada je njen otac rekao šta misli o njenom učešću u rijalitiju.


"Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati šta ona tamo radi", rekao je Ivo Kovačević i nastavio: "Moja porodica ima važnijih stvari. Već šest meseci tragamo za drugom ćerkom Marijanom od koje nema ni traga ni glasa i čitav taj slučaj je jako čudam. Ovom prilikom ponovo apelujem na policiju da istražuju nestanak Marijane i ako neko nešto zna da mi javi. Svaki detalj može biti važan", rekao je Ivo Kovačević za "Slobodnu Dalmaciju".

Podsetimo, Kovačevićeva ćerka Maja je u Zadrugu ušla pre mesec dana. Tada je rekla da njena porodica smatra da se Marijana ubila skokom sa mosta, ali je njen otac demantovao ove navode i rekao tom prilikom da "ne zna o čemu ona priča".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic


>