Zadruga

Parovi

Marija Kulić rasplakala je naciju! Ja sam Željku dala život! (VIDEO)

Marija Kulić rasplakala je naciju svojim izlaganjem! To je naše dete, nikad neće biti upisan, on je NN. Moja je želja, ja sam detetu (Željku) dala život. Miljana ga je rodila...

 Marija Kulić rasplakala je naciju! Ja sam Željku dala život! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Marija Kulić na početku emisije ,,Pitanja novinara" suočila se sa Ivanom Marinkovićem oko njenog unuka Željka Kulića, za kog je tvrdila da je njeno dete. 

- U Beloj kući imaš nešto što u tebi tinja, a to je priča oko Ivana Marinkovića, tvog unuka Željka i Miljane. Pomno sam pratio Ivanovo gostovanje u radio, rekao je da će uzeti Željka. Koliko te bole te pretnje i da li ih se plašiš - pitao je Darko.


- Željko će, kao i do sada, biti tamo gde mu je najbolje. Nisam došla ovde da se plašim Ivana Marinkovića. Znam u kojim uslovima raste. Ne dam pred njim da se čuje ružna reč, a kad kaže neko, on trči kod mene i kaže: "To je sramota". Uvek će biti tamo gde je najbolje, dokle god sam ja živa. Znam da ne govori iskreno, jer nema želju ni da dete vuidi. On je slao Centar za socijalni rad, kao anonimna prijava, da se vide uslovi. Videli su sve, oduševljeni su i njegovim ponašanjem...Osećam potrebu da kažem gledaocima, ne da se pravdam. Apsolutno svi, komšiluk, rodbina znaju sve, tako da. Željkov interes je da bude kod mene - rekla je Marija.

- Da li on nekako može da upotrebi taj pravni lek, da kaže Centar za socijalni rad ima veća prava u odnosu na tebe koja si baka - pitao je Darko.

- Nema, zato što se nije intresovao do treće godine i samim tim je izgubio pravo za na dalje. I drugo, njegova porodica sa svim dokazima je, takođe, nepovoljna za dete. U mojoj porodici nema svađe, dok kod njega ima tuče i krvi. To koliko je on prebijan od strane njegove devojke, nije ni jedan muškarac. Ako gledamo već uslove i ko je koliko podoban da bude staratelj, roditelj deteta, apsolutno znam da kod njega nema toga. Njega žena tuče, to je bilo i u novinama, prijavljivao je i u policiji. Dete je do sada bilo kod mene, nema sile da ga uzmu. On nije beba, on je dečak koji je u razvoju. Uvek se gleda interes deteta i Željko ne može bez mene. Hoće da plaši mečku rešetom. Ja sam toliko sigurna u svoje sposobnosti, pas laje, vetar nosi - rekla je Marija Kulić.





- Jedna od izjava koja je uzdrmala Balkan, jeste da će se on postarati da vam on oduzme dete i da ga da u hraniteljsku porodicu. Da li je to nešto najgore što si čula - pitao je Darko.

- On ne želi dete kod sebe, a u inat nama, da bi nas nervirao ovde u rijalitiju, on namerno govori. Kad se završi rijaliti, on ide svojoj kući. Rekao je da mu je prioritet da stvara lokal i porodicu sa svojom ženom i da se mane tuđe žene. To je naše dete, nikad neće biti upisan, on je NN. Moja je želja, ja sam detetu dala život. Miljana ga je rodila, a moja želja je bila da se on rodi i nema šta tu da traži u odrastanju roditelja - rekla je Kulićeva.







- Željko je moje dete! Moje! To je njegov inat i da bih ja patila i da bih se nervirala. Darko, postoje monstrumi među nama ljudima, ali, druga vrsta je ovaj, koji svom detetu ne želi dobro. Nisi želeo da se rodi, imao je prilike četiri godine da ga viđa, niko mu nije branio, nisi. Šta hoćeš sada? Ispada da ne može da napravi dete, pa kao daj da uzmem ono koje sam već napravio. Čije dete ona traži? Šta je ona (Jelena) u Željkovom životu? 


Kakva maćeha? Ko će da da dete u kuću gde ga žena bode makazama i ostalo? Ni u goste. On je došao ovde sa osećajem da će da dobije podršku od ljudi. Nije rastao sa njim, ali se to da nema osećaj za dete, ne priča! Alal ti vera, daj da ti tapšemo što si iskren. Ne znam ko napolju može da podrži ovo? Darko, volela bih kad bih moglo, da vidiš kako je to dete lepo vaspitano. Vaspitačice kažu da je Željko jedino dete koje kaže: "Hvala, Izvini i ostalo". Kod Miljane to nisam uspela, ali jesam sa Tijanom i Anom. Mi kroz igru učimo sve! - rekla je Marija Kulić.




 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>