Zadruga

Parovi

Bilal se ljubio sa Majom Kovačević, a Maja Marinković kažnjena! (VIDEO)

Bilal Brajlović se ljubio sa Majom Kovačević, a Maja Marinković kažnjena zbog nasrtaja na njega ali to nije sve... Maja Kovačević se takođe ljubila i sa Jovanom Tomić Matorom.

 Bilal se ljubio sa Majom Kovačević, a Maja Marinković kažnjena! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Maja Marinković i Bilal Brajlović, koji su sinoć slavili devojačko i momačko veče, su rano jutros imali nekoliko okršaja, tokom kojih su pale teške reči, uvrede i psovke.

Kad je Aleksandar Kerić preneo Maji da se Bilal ljubio sa Majom Kovačević, ona nije časila časa, te je odmah krenula da se suoči sa njim.



Marinkovićeva je nasrnula na Bilala, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je kazni mesečnim honorarom iako su za ovakve i blaže stvari drugi zadrugari kažnjavani oduzimanjem tromesečnog honorara.


Aleksandar Kerić je došao do hotela, gde je Maja Marinković ležala pored Aleksandra Sauera, kako bi je obavestio da se Bilal Brajlović ljubio sa Majom Kovačević.


Maja je izletala iz hotela i poletela ka pušionici, gde je nasrnula na Bilala.



 


Mrš, dr*ljo. Kad bude ušao Filip, prvi ću da mu kažem da ti j*be. G*zim te, ne možeš da završiš, belo iz tebe izlazi ko pirinač, izlaze ovoliki parčići...- pričao je Bilal.


Jesi rekao mami i sestri da su dr*lje? Mama i tata i sestra su ti dr*lje - rekla je Maja.





 



Maja Marinković i Bilal Brajlović nisu prestajali da se svađaju, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako sukob ne bi eskalirao u totalnu katastrofu, a VIDEO pogledajte OVDE.


Nakon turbulentne noći, Maja Kovačević se prepustila strastima sa drugaricom Matorom, a odmah nakon grickanja usne i strastvenog francuskog poljupca, ona je ustala i napustila kuću.  



 





 


 


 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>