Style

Ljubav

Znakovi horoskopa koji sa godinama ne gube lepotu!

Ovo su znakovi horoskopa koji sa godinama ne gube prirodnu lepotu! Naprotiv, žene krasi mladolik izgled i sjajna energija... Tome umnogome doprinos njihovi životni stavovi!

Znakovi horoskopa koji sa godinama ne gube lepotu! Svet Plus
Po mišljenu astrologa, pripadnice sledeća četiri horoskopska znaka ne gube prirodnu lepotu vremenom. Tome umnogome doprinos njihovi životni stavovi, kao i pozitivno razmišljanje. Iako neke od njih urade i poneku estetsku korekciju, kako bi zardžale mladalački izgled, plene neverovatnom harizmom u energijom kojom sve privlače.Da li ste i vi među njima?


OVAN

Predstavnice ovog znaka su veoma zabrinute zbog činjenice da sa godinama gube svoju privlačnost i energiju. I one će rizikovati sve, makar samo malo da produže mladost. Ali zahvaljujući genetskoj predispoziciji i pomoći zvezda, žene Ovnovi to rade izuzetno dobro. Čak i u godinama, lako mogu da se takmiče u lepoti sa nekom mladom zavodnicom.


BIK

Ovo je jedan od znakova zodijaka koji se plaši brzog starenja. Možda se čak ni ne trude da se odupru starenju. Međutim, iako možda ne koriste botoks, pokušavaju da se oblače u mladalačkom stilu, te im je odeća najbolji saveznik u skrivanju svojih pravih godina. Iako takav trik ne samo da funkcioniše, već ističe i njihov neprolazni seksepil i energiju.


LAV

Ovi predstavnici vole da rade na svom izgledu. Briga o svom zdravlju je za njih glavni prioritet. Spremni su da ulože mnogo novca u svoju lepotu, samo da bi ostali zauvek mladi. I ovaj mukotrpan rad se ogleda u značajnom rezultatu. Uglavnom su Lavice vrlo zadovoljne svojim odrazom u ogledalu. Ako slučajno nisu, preduzeće sve neophodno kako bi što bolje izgledale. Takođe, one rade dosta u na unutrašnjij lepoti, što im dajte posebnu draž.


STRELAC

U bilo kom uzrastu, ove dame pokušavaju da ostanu mlade, ne samo fizički, već i na duhovnom nivou. Ne preziru čak ni "injekcije lepote". Većinu vremena provode u teretanama i na zabavama mladih. I svi njihovi napori nisu uzaludni, jer se njihov pravi izgled mnogo razlikuje od njihovog godište, te su za pve dame godine samo broj i ništa više.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>