Region

Svet

Ana Nikolić je otpočela rat protiv bivšeg supruga Stefana Đurića Raste!

Pevačica Ana Nikolić je na iznenađenje mnogih otpočela rat putem društvenih mreža protiv bivšeg supruga Stefana Đurića Raste.

Ana Nikolić je otpočela rat protiv bivšeg supruga Stefana Đurića Raste! Screenshoot/Instagram

Ana Nikolić je navela da će u lajv uključenju ispričati istinu o tome kakva je „zlodela” učinio prema njoj i njihovoj ćerki Tari.


Iako su do sad uvek jedno o drugome imali samo reči hvale i poštovanja, čini se da je istina drugačija.


Njihova ljubavna romansa započela je zajedničkom saradnjom, a kako su ranije oboje ispričali za medije, na prvu su kliknuli. Krajem jula 2016. godine Ana i Rasta su se venčali u tajnosti, a isto tako su se i razišli. Za ljubav Ane i Raste je prvi saznao reperov saradnik Đole Đogani.

On je rekao kako je Rasta potpuno lud za Anom, te da hoće da je oženi i da ga niko ne može odgovoriti od toga. Međutim, Rastini prijatelji otkrili su da je Đurić godinama unazad pričao da je Ana jedina žena sa estrade koja mu se dopada i da mu je „tiha patnja”.


Ipak, njihov brak nije dugo potrajao. Nakon nešto više od godinu dana, a samo tri meseca posle rođenja ćerke Tare, odlučili su da se raziđu. Kako su tada mediji prenosili, Ana je bila ta koja je presekla, jer, navodno, nije mogla više da trpi Rastina česta odsustva.

Zbog nesuglasica koje su imali, Ana je jednom prilikom iz revolta uništila Rastin luksuzan automobil.

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon - pričala je Ana Nikolić i dodala da je te noći zapravo bila pijana:


- Bila sam „u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: „Ja sam, pi*ko, Ana!” Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje*ala sam mu ceo auto!


Oni su ipak i nakon razvoda, sve do danas, bili u dobrim odnosima zbog ćerke, a mnogi tvrde da su se čak i bolje slagali nego u braku.

- Rasta i ja smo u odvratnim odnosima. Naravno da smo u dobrim odnosima čim se viđamo. Sarađivaćemo zajedno. Nećemo nikad više biti zajedno. Sarađujem sa Rastom i u odličnim smo odnosima jer prosto tako mora - rekla je Ana, a ni reper nije davao ništa drugačije izjave za medije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>