Style

Ljubav

Horoskop za novembar: Vaga, Škorpija, Strelac!

Horoskop za novembar 2022. godine donosi neke promene za znakove Zodijaka! Vaga opterećena troškovima, Škorpija - emotivno srećan period, Strelac oprezno sa privatnim poslovima...

Horoskop za novembar: Vaga, Škorpija, Strelac! Svet Plus




VAGA

Preokupiranost privatnim problemima uticaće na to da na poslu radite sa otežanjem, bićete blokirani i neće biti jednostavnih rešenja. Od sredine meseca potpuno drugačije okolnosti – vedrina, optimizam, efikasna komunikacija, uspešne aktivnosti. Bićete nezadovoljni finansijama, ali krajem meseca dolazi do stabilizacije.

Lunarna eklipsa ima specifičan uticaj na Vage, jer opuštanja i uživanja u mnogim zadovoljstvima sada dolaze na naplatu. Bićete opterećeni troškovima i dugovima, utučeni i neraspoloženi, ali ne i obeshrabreni. Može doći i do emotivnog zahlađenja. Posebno će vas nervirati neiskreni saradnici. Nemojte dozvoliti da nasednete na provokacije. Prijatelji mogu da vas poslovno iniciraju jako dobrim savetima i idejama.

Prvi deo meseca u ljubavi će biti vrlo turbulentan – nezadovoljstvo, otuđenje, verbalne rasprave, radikalne pogrešne odluke. Od polovine meseca dolazi mnogo srećniji period, pa su tada moguće i nove emotivne veze.

Osetljiv disajni trakt, moguće alergije.





ŠKORPIJA


Uprkos nepovoljnim okolnostima na poslu, vaša volja će biti jača. U drugoj polovini meseca dobar period na poslovnom planu. Finansijama ćete biti zadovoljni tokom celog meseca.

Pomračenje Meseca na Škorpije će delovati negativno; emotivno i psihološki donosi tenzije i ograničenja, pa nemojte u tom periodu donositi bitne odluke. Škorpije će biti preplavljene osećajem tuge i žala zbog ranije propuštenih emotivnih prilika.

U stalnim vezama biće prisutni nerazumevanje i netolerancija, ali to ipak neće suštinski poremetiti vaš odnos. Emotivno srećan period je tokom treće nedelje novembra, kada su moguće i nove ljubavi u vrlo specifičnim, diskretnim, mističnim ambijentima, često neposredno blizu reke ili mora.

Druženje sa prijateljima donosi relaksaciju. U prvoj trećini meseca mnoge Škorpije će čuti vesti o uspesima svoje dece, što će im doneti veliku radost.

Problemi sa imunitetom i iznenadna fizička slabost.







STRELAC


Na svakodnevnom poslu biće prisutne tenzije i odlaganja. Neočekivane situacije tražiće više samostalnosti, ali i obavezu koja će nametati više razumevanja. I dalje je prisutna želja za dominacijom i liderstvom, ali ona može da preraste u egoizam.

U trećoj nedelji novembra bićete u punoj formi. Mogući su konflikti u javnosti.

Lunarna eklipsa donosi sumnjičavost, povlačenje u osamu i rizik da neki vaši planovi i ideje budu razotkriveni iz čiste zavisti. Takođe, aspektovani su poremećeni emotivni odnosi, netačne procene i pogrešne odluke.

Potreban je veliki oprez kod svih koji se bave privatnim poslom.

U ljubavi, u prvoj polovini meseca tajne veze će biti otkrivene i prekinute, a posle 15. novembra Strelčevi će biti veoma srećni na ovom polju, kako u novim, tako i u starim vezama.

Problemi sa zglobovima.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Dušan Cincović

Povezane vesti:


>