Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 7. novembra do 13. novembra 2022. godine!Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Oprezno sa mesom I mesnim prerađevinama a bilo bi poželjno da intenzivnije proveravate ispravnost I kvalitet namirnica koje koristite. Uzimajte što više salata.

Ljubav

Odnos sa partnerom deluje dosta stabilno, kada se sa strane pogleda. Kada se zaviri u vaše misli i srce – pa, mogli bismo da kažemo da se čudno osećate. U nekom trenutku skroz dobro, u drugom baš i ne. Šta je uzrok vašeg povremenog nezadovoljstva – to samo vi znate, a moguće je da su trenutne okolnosti takve da ne dobijate onoliko koliko vam je potrebno ljubavi i pažnje. Slobodne Vage – neko pokušava da vam se vrati ili da vam se približi. Bilo da je u pitanju prošlost ili nešto novo – vaša su osećanja i razmišljanja podeljena. Pustite da vreme razreši dileme, nedoumice ili sumnje koje imate.

Posao

Sve što se vezuje za finansije i troškove dolazi u fokus. Neki od vas imaće neočekivano « bogate » finansijske prilive, ali se mora priznati da vas čeka i talas troškova. Doduše, nešto od ovog odliva novca mogu biti i ulaganja u nešto što vam je od važnosti. Ukoliko planirate da uzmete kredit ili pozajmicu – budite realni što se vraćanja tiče, ne preterujte. Generalno gledano – sedmica u koju ulazite će vam doneti veliku količinu obaveza, ali i dovoljno energije i volje da sve više nego uspešno rešite.

Zdravlje

Bakteriološke I virusne infekcije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potrebno vam je mnogo voća i povrća, ribe i kvalitetnog mesa, kao I jaja, jogurta I sireva da biste održali stabilnost imuniteta. Od voća – limun, grejpfrut, pomorandže, mandarine, jabuke, nar.

Ljubav

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju partnerstava najava su promena koje se već neko vreme « pripremaju ». Za slobodne Škorpije ovo je vrlo jaka mogućnost aktivacije novo/stare ljubavi koja može buknuti već u ovoj ili sledećoj sedmici. Zbog jakog uticaja prošlosti koji trenutno postoji – ako to ne bude bivši partner, onda će biti neko ko nosi sličan tip energije ili sa kim će ljubav « ličiti » na ono kroz šta ste već prošli. Kod zauzetih imamo drugačiju situaciju – te promene i preseci mogu da idu i na plus i na minus stranu, pa kako se kome zalomi i kako je kome namenjeno. Od planiranja zajedničkog života, veridbe, braka….pa do naglih neprijatnih promena u odnosima, preseka, podvlačenja crte…ili pak ogromnom zajedničkom usmerenju na ciljeve koje ste oboje isplanirali i koji će postati dostižni.

Posao

I poslovne promene su ono što čeka Škorpije i u ovoj nedelji, ali i u nekom dužem vremenskom periodu unapred. Sam tip promene zavisiće od vaših trenutnih poslovnih postavki, ali i od natalnih predispozicija. Pa tako imamo one Škorpije koje će bukvalno preko noći « zablistati » i ostvariti poslovne ciljeve koji su im izgledali nedostižno, imamo i one koji će napraviti presek i započeti nešto potpuno novo, a imamo i one kojima sledi vrlo ozbiljan i zahtevan poslovni period u kojem će imati priliku da se dokažu.

Zdravlje

Osetljivost urogenitalnog trakta, problemi sa stomačnim delom, slabiji imunitet.

 

STRELAC

Hrana

Ova sedmica vam može “otvoriti” apetite. Stres može biti pokretač potrebe za slatkišima, a manjak vremena vas uvoditi u situacije da se prejedate u večernjim satima.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovoj nedelji možete intenzivno razmišljati o nekome iz prošlosti, a u nekim slučajevima bi moglo doći i do komunikacije sa bivšim partnerom. Da li bi ova obnova komunikacije mogla odvesti u nekom, konkretnijem pravcu….pa, to već zavisi od mnogo faktora…Generalno gledano – slobodni Strelčevi imaju neke polovične šanse za ljubavna ostvarenja, eventualno početak komunikacije, dok za razvoj priče moramo još malo sačekati. Što se tiče zauzetih – vama se preporučuje da razgovarate sa voljenom osobom i raščistite neke nedoumice.

Posao

Pomračenje i pun Mesec su u polju koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze, odnos sa kolegama. Baš u kolegijalnom okruženju može tokom ove nedelje biti dosta napetosti, nervoze i žurbe, ali i « prebacivanja loptice » kada su obaveze u pitanju. Vi možete biti okupirani pitanjima koja su vama bitna, pa obavezama pristupati bez koncentracije i sa smanjenom fokusiranošću. U periodu ste kada dosta preispitujete svoje pozicije, saradnje, odnose, dogovore, ali i finansije kojima niste zadovoljni.

Zdravlje

Moguće urinarne infekcije, problemi sa hormonima. Nesanica.

 

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO)


 




JARAC

Hrana

Trenutno ne postoje posebne preporuke za vas što se ishrane tiče. Apetit vam može biti promenljiv, posebno u prvoj polovini nedelje. Takođe, vodite računa o ispravnosti I kvalitetu namirnica.

Ljubav

Interesantna pozicija punog Meseca u polju koje se vezuje za uživanje i ljubav itekako vas može aktivirati. Doduše, meni to izgleda kao da ćete istovremeno prevazići nešto iz svoje prošlosti (to može biti osoba, bivši partner, ali mogu biti i nesigurnosti i neke vaše unutrašnje blokade) i otvoriti se za ljubavna dešavanja. U svakom slučaju – prvi deo nedelje vas vuče unazad, a drugi gura unapred. Da li će ovde biti novo/starih ljubavi – da, moguće je. Ali je isto tako moguće da će pojava nove osobe zatvoriti vrata kroz koja ste gledali unazad. Zauzeti – dogovor kuću gradi. Pričajte, otvorite se jedno pred drugim.

Posao

Kolebaćete se oko nekih situacija, ljudi, dogovora. Izgledaće vam kao da ste se zaleteli, da od toga nema ništa, da se ne može pronaći zajednički jezik i interes. No, korak po korak ili dan po dan – stvari će početi da se pomeraju, razrađuju, dolaze na svoje mesto. Vama jeste jedan aktivan i užurban poslovni period u kojem se mnogo toga dešava i menja u trenutku, ali koliko god da komplikovano na početku izgleda – konačnica ide u vašu korist. Troškovi početkom sedmice, kasnije finansijsko poboljšanje i oporavak.

Zdravlje

Osetljiv imuni sistem.

 

VODOLIJA

Hrana

Imate teškoće da održite zdrav I izbalansiran način ishrane. Imate momente kada vodite računa o tome kako se hranite, ali I one druge kada su vaši apetiti nezajažljivi.

Ljubav

Povremeno ćete i partner i vi imati neke svoje bandoglave I inatne faze, malo testirati živce jedno drugom, ali suštinski – vas dvoje ste kao par stabilni. Šta više – kod nekih od vas može krenuti priča u pravcu ozbiljnijih promena i dešavanja, planova. Jedno drugom ćete umeti da budete podrška u situacijama i trenucima koji su vam naporni i zahtevni. Jer, suština ljubavi i povezanosti i partnerstva i jeste odgovornost i posvećenost jedno drugom. Slobodne Vodolije – osećaj osujećenosti po pitanju ljubavnih dešavanja će početi da popušta kako nedelja bude odmicala. Aktivnost udvarača se intenzivira.

Posao

Ova sedmica od vas zahteva veliku ozbiljnost i odgovornost po pitanju posla. Evidentno je da će pred vama biti neke dosta komplikovane i zahtevne situacije kojima ćete morati da posvetite vreme i pažnju. Iako u prvom momentu sve može delovati kao prevelik zalogaj za vas, suština je da ovo rešavate na vrlo pozitivan način a moguće je I da će iz tog razloga finansijski segment krenuti na bolje. Oni koji se bave privatnim poslom su u periodu kada će njihov trud iz prethodnog perioda početi da daje rezultate.

Zdravlje

Hronični umor, hormonska problematika, urogenitalni trakt, kičma.

 

RIBE

Hrana

Energetski se dosta trošite u ovom periodu, pa je potrebno više pažnje obratiti na kvalitetnu ishranu. U to ne uključujemo slatkiše, grickalice i brzu hranu – iako su vaši apetiti prema ovoj vrsti hrane pojačani.

Ljubav

Ukoliko postoje teme koje partner i vi izbegavate ili pak pitanja na kojima ste se kao par već do sada saplitali – e, izgleda da je došlo vreme da ih rešavate. I uopšte nije bitno da li su u pitanju sitnice ili pak krupne stvari – očigledno je da to pravi neki vid neharmoničnosti u odnosu i da se to treba konačno razjasniti, rešiti, naći zajednički jezik. Prema tome, izvolite – razgovarajte jer ti razgovori hoće dati rezultate, koliko god možda početni momenat bio neprijatan i zahtevan. Slobodne Ribe – u periodu ste odličnih šansi za ljubavne akcije, bilo da su one usmerene ka prošlosti ili ka novim osobama.

Posao

U ovoj ćete se nedelji razvući na sto strana otprilike. Cimaće vas, tražiti pomoć, savet,podršku, menjaće vam planove, donositi da morate da žurite, hitate, radite više stvari odjednom. Tako razvučeni I nefokusirani bićete skloni da nešto od važnosti zaboravite, da napravite propust ili pak grešku. No, umećete sve to da u hodu ispravite I rešite u pozitivnom smeru. Neki vaši planovi će početi da se oblikuju intenzivnije, da dobijaju čvrstu formu I osetićete da ste blizu ostvarenja. Poslovna putovanja.

Zdravlje

Stres i nervoza su pojačani. Moguće su povrede.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>