Style

Ljubav

Horoskop za novembar: Rak, Lav, Devica!

Horoskop za novembar 2022. godine donosi neke promene i pojedini znakovi su na neki način ugroženi. Rak tokom meseca mora biti oprezan, Lav može da očekuje pozitivna dešavanja u ljubavi, a Devica naporan rad...

Horoskop za novembar: Rak, Lav, Devica! Svet Plus





RAK

Profesionalno stabilan period i korektna saradnja, a od polovine meseca nastupa period u kom ćete moći da realizujete mnoge obaveze. Od 14. do 21. novembra nova bolja radna mesta, a nezaposleni dobijaju posao.

Tokom celog meseca budite oprezni da ne budete prevareni i pokradeni.

Lunarna eklipsa donosi nezadovoljstvo, strahove, pritisak, tenziju, uznemirenja, zabrinutost i poremećene odnose sa decom.

U ljubavi posle dvonedeljnog opterećujućeg perioda dolaze harmonični odnosi. Nove ljubavi dolaze preko poslovnih kontakata, najčešće iz daljine. Pojedini Rakovi teško će odoleti prolaznim strastima, iako nisu slobodni.

Zdravstveno, moguće su infekcije i osetljiviji digestivni trakt.






LAV

U prvoj polovini Meseca čekaju vas mnogobrojne poslovne obaveze,  kratki rokovi i dobra organizacija, ali uz veliki fizički napor. Od sredine novembra početak dugoročnih značajnih ambicioznih projekata. Sa nadređenima su moguće rasprave o metodama rada, ali to neće uticati na vaš status. Oko 20. novembra povoljne vesti za one koji su bez posla.

Pomračenje Meseca je takvo da će od svih fiksnih znakova Lavovi najlakše proći kroz sve izazove. Može da dođe do poremećenih porodičnih odnosa i specifičnog osećaja usamljenosti. Istovremeno, Lavovima sledi mogućnost zadovoljstva prihodima, što oni i očekuju.

U ljubavi posle 15. novembra nastupa pozitivan period. Lavove očekuju novi emotivni susreti u dinamičnom okruženju, na zabavama i proslavama.

Veoma će vas iznenaditi i razočarati neočekivana distanciranost pojedinih prijatelja.

Zdravstveno, mogući su problemi sa krvnim pritiskom. Potreban vam je kraći odmor ili putovanje.





DEVICA

Naporan rad, mnogo uloženog truda i aktivnosti, ali nećete biti efikasni onoliko koliko možete da budete. U drugoj polovini meseca privatnici imaju odličan period. Ortački odnosi ne donose pozitivne efekte. Ne ulazite u diskusije sa rukovodiocima, bez obzira na to koliko ste u pravu.

Pomračenje Meseca donosi otežanu komunikaciju, nerazumevanje sa rodbinom i prekid odnosa sa osobama koje su vas duže vreme opterećivale.

U ljubavi više otvorenosti i iskrenosti u stalnim vezama. Oko sredine meseca prema vama će mnogi pokazati interesovanje i želju za bliskošću, najčešće bez uspeha, jer ćete biti svesni da potencijalni partneri neće moći da zadovolje vaše potrebe sa iskrenom kompatibilnošću.

Mogući su problemi sa cirkulacijom, krvnim sudovima i zglobovima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Dušan Cincović

Povezane vesti:


>