Style

Ljubav

Bik i Blizanac: Horoskop za novembar 2022. godine!

Horoskop za novembar 2022. godine! Bik u novembru mora biti oprezan kada su finansije u pitanju! Blizanac mora da izbegava izazove i provokacije.

Bik i Blizanac: Horoskop za novembar 2022. godine! Svet Plus





BIK

U prvoj polovini meseca ograničenja i okolnosti koje dovode do rada sa naporom. Nije vreme za važne odluke, a kasnije se poslovi polako pokreću. Finansijski budite oprezni da ne budete izmanipulisani. Čekaju vas neočekivani troškovi.

Pomračenje meseca donosi dekoncentraciju, odlaganja, uznemirenost i nerazumevanje na poslu. U ljubavi dolazi do zasićenja, povlačenja u sebe, a mogući su i iznenadni raskidi.

U stalnim vezama u drugoj polovini meseca dolazi do razumevanja i podrške.

Zdravstveno - nervoza, aritmije i tahikardije.






BLIZANAC


Početkom meseca može iznenada doći do izazova i provokacija. Morate to da izbegnete. Povremena površnost i ishitrenost može jako da vam zakomplikuje poslove i obaveze.

U prvoj polovini meseca su poremećeni odnosi sa saradnicima, a u drugoj polovini dolazi do stabilizacije i razmišljanja o ortačkim poslovima.

Tokom celog meseca vaše kreativne ideje neće imati podršku nadređenih.

Lunarna eklipsa donosi tenziju i konfrontaciju sa kolegama, burne izazove u ljubavnim odnosima.

Stalne veze biće uglavnom stabilne, a prolazna iskušenja će biti prevaziđena. Od polovine meseca bićete zabavni, šarmantni, elokventni, interesantni, pa su moguće nove ljubavi.

Problemi sa hormonima i ginekološke tegobe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Dušan Cincović

Povezane vesti:


>