TV Show

Parovi

Dragana Mitar na operacionom stolu provela 11 sati!

Bivša zadrugarka Dragana Mitar na operacionom stolu provela čak 11 sati! Vađena joj je hrskavica iz rebra! Zamalo da ostane bez nosa!

Dragana Mitar na operacionom stolu provela 11 sati! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka Dragana Mitar je operisala nos čak sedam puta, a tokom poslednje operacije doktor je morao da joj izvadi hrskavicu iz rebra i stavi je u nos, kako ne bi ostala bez njega. 







Na društvenim mrežama je sada isplivala fotografija pre i posle operacije, na kojima Dragana izgleda porpuno drugačije, a nos je skroz drugog oblika.



"Ništa nije falilo njenom nosu. Sad užas", "Imala je baš lep nos, a sada izgleda kao vanzemaljac", "Šta uradi od sebe", samo su neki od komentara.





Dragana Mitar je 18. oktobra u jednoj privatnoj klinici u Beogradu sedmi put operisala nos i za to platila čak 10.000 evra.

- Doktor mi je uradio skener, da bi video šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio deo hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! - rekla je nedavno Dragana.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>