Region

Svet

Goca Tržan ispričala jezivu priču! Najbolji prijatelj je napastvovao!

Pevačica Goca Tržan ispričala je jezivu priču o događaju kada je imala 18 godina. Najbolji prijatelj je napastvovao! Uspela je da se odbrani!

Goca Tržan ispričala jezivu priču! Najbolji prijatelj je napastvovao! Screenshoot/Instagram




Pevačica Goca Tržan progovorila je o traumi iz rane mladosti kada je njeno poverenje zloupotrebio njen najboji prijatelj i pokušao da je sek*ualno napastvuje

"Doživljavala sam neprijatnosti kao devojčica, poput mnogih žena, ali mislim da one toga budu svesne tek kada porastu. Većina žena je u životu doživela neku vrstu seksualnog zlostavljanja. I ja sam", rekla je Goca Tržan i objasnila šta joj se desilo sa najboljim drugom:

"Moj drug i ja smo bili veoma bliski, imala sam bezgranično poverenje u njega, a on je to iskoristio. Nisam ni u snu mogla da zamislim da bi ikad pokušao da mi naudi, a on je hteo da me natera na se*s. Želela sam samo da zaboravim taj pakao, pa sam ćutala. Nisam ga prijavila jer sam se plašila osude okoline: 'Šta je tražila sama sa njim?'. Mislim da i danas žrtve ćute iz istog razloga".







Goca Tržan je potom savetovala sve žene da pažljivo biraju prijatelje i partnere:

"Devojčice treba da učimo da budu okružene muškarcima kojima u svakom trenutku mogu da kažu "ne" i da budu sigurne da će ih taj neko poslušati. Kada ulaze u vezu, treba da obraćaju pažnju na to kako se dečko odnosi prema ljudima u svom okruženju, saobraćaju... Ako kod njega postoji ikakva naznaka nasilnog ponašanja, znači da ni vas to ponašanje neće zaobići".




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>