Style

Ljubav

Mesečni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pred vama je mesečni horoskop za novembar 2022. godine, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica, pogledajte šta vas očekuje u narednom periodu.

Mesečni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:



Prvo, pa muško – 8-og novembra imamo potpuno pomračenje Meseca u znaku Bika, u napetim aspektima sa Saturnom iz Vodolije, Venerom, Merkurom i naravno – Suncem iz Škorpije. Događaj koji najavljuje početak neprijatnih promena na polju finansija i finansijske stabilnosti, ali i koji se vezuje i za odnose svake vrste. Period blokiranosti i borbe da se iz te blokiranosti izađe, suočavanje sa realnošću koja nam nije prijatna, unutrašnje previranje. Otvaranje perioda obeleženog nejasnoćom, prodavanjem magle, lažima, obmanama.

16-og novembra Venera iz znaka Škorpije prelazi u znak Strelca. Da, ona će jednim delom doneti lakšu energiju, ali tokom svog tranzita kroz ovaj znak napraviće kvadratni aspekt sa Neptunom i Jupiterom iz znaka Riba i opozitni sa Marsom iz Blizanaca – sve ovo postaje aktuelno u poslednjim danima novembra – a ukazuje opet na probleme u finansijskom i emotivnom sektoru.

17-og novembra Merkur iz znaka Škorpije takođe prelazi u znak Strelca. Isto kao i za Veneru – neki vid olakšanja po pitanju komunikacije, dogovora – ali opet ne u velikoj meri, jer Merkur pravi iste napete aspekte kao i Venera.

Od 20-og novembra slabi kvadratni aspekt retrogradnog Marsa iz Blizanaca sa planetama u znaku Riba – tek od ulaska u treću dekadu meseca dobićemo više energije i početi da rasvetljavamo nejasnoće, tek od tada možemo pričati o tome da neka pitanja koja su nam bitna možemo konačno videti kako treba i znati kako da usmerimo svoju energiju da ih rešimo.

22-i novembar – Sunce prelazi u znak Strelca i počinje vladavina ovog znaka. Odmah dan kasnije – mlad Mesec u istom znaku. Ovaj mlad Mesec je, u odnosu na ostale planetarne pozicije – prilično povoljan i može nam pomoći da pronađemo novu snagu u sebi, da funkcionišemo sa više poleta i elana.

24-og novembra Jupiter u znaku Riba kreće direktnim hodom. Direktno kretanje ove planete u znaku kojim vlada doneće nam takođe bolju energiju, ali i priliku da uz malu pomoć sreće i blagoslova koje donosi ova planeta pokrenemo naše želje, planove i inspiraciju koji su bili u zastoju.

Sudeći po svemu, nemamo pred sobom niti lagodan niti opušten mesec, očigledno je da su mnoge promene pred nama a nešto ne bih rekla da će nam baš prijati i odgovarati. No, bilo kako bilo – naše je da pokušamo da se tim promenama prilagodimo i iskoristimo ih – jer, neke će nam doneti iskustvo i lekcije (koje možda i nismo tražili, ali šta sad), a neke će nam dati priliku da poboljšamo sebe, svoje relacije i svoj život.



OVAN

Ljubav

Ljubavni šareniš – nezadovoljstvo, različita raspoloženja i modeli ponašanja, sumnjičavost, ljubomora, pritisak, vraćanje na stare prilično bolne teme, pogrešne reči izgovorene u pogrešno vreme, impulsivnost. Da, uz sve ovo provlačiće se i mnogo strasti, ali ne moraju one automatski biti lepe i ljubavne – to mogu biti i strasti koje partnera i vas „teraju“ na sukobljavanje i dokazivanje ko je u pravu. Da li ovo znači da će vam novembar biti izrazito naporan po pitanju odnosa sa voljenom osobom? I da i ne. Da ćete imati izazove – ma svakako. Ali od vas dvoje zavisi kako ćete na te izazovne situacije odgovoriti, kako ćete se postaviti jedno prema drugom i da li ćete na prvo mesto staviti emociju, bliskost, iskrenost i povezanost ili ne. Slobodni Ovnovi – nameravali to ili ne, češće ćete imati priliku za kontakt sa prošlošću. Kako ćete reagovati na to – zavisi od vas. Za nove ljubavi – poslednja dekada.

Posao

Ukoliko se vaši planovi vezuju za inostranstvo ili pak radite u državnim i javnim ustanovama – od drugog dela meseca osetićete pomeranje, rasterećenje, poboljšanje. Generalno – mnoštvo događaja i promena u poslovnom sektoru, otežanja u dogovorima i po papirološkim pitanjima učiniće da u prvoj polovini meseca češće gubite strpljenje ili povlačite ishitrene poteze. Nemojte. Žurba vam sada može samo škoditi. Nezadovoljstvo i veći troškovi primetni su takođe u prvom delu novembra.

Zdravlje

Period nepovoljan za hronične bolesnike. Bićete skloni svim vrstama respiratornih infekcija. Dame – potencijalni hormonski disbalans, prekontrolišite štitnu žlezdu i uradite ginekološku kontrolu.

 

BIK

Ljubav

Promene u partnerstvu očekuju Bikove tokom ovog meseca. Pomračenje Meseca u vašem znaku (tokom oktobra je bilo pomračenje Sunca u partnerskom polju) biće okidač za dešavanja – nekim odnosima je došao trenutak da pređu na viši nivo, da se preuzme odgovornost u smislu planiranja zajedničkog života, braka, dece….u nekim odnosima ovo pokazuje perid velikog nezadovoljstva koje može dovesti i do prekida…..dok kod nekih novembar donosi da kroz rešavanje problema – porodičnih, poslovnih, eventualno mešanje drugih osoba u vašu vezu – dođu do zajedničkog rešenja, podrže jedno drugo i ojačani nastave dalje. U svakom slučaju – nije jednostavan mesec pred vama, u kojoj god kategoriji da ste. Slobodni Bikovi – usamljenost i potreba za ljubavlju neke od vas može vratiti na put bivšeg partnera, dok će drugi biti skloni ulasku u neobične, burne, nesvakidašnje emotivne priče.

Posao

Ni poslovni sektor neće biti operisan od turbulentnih momenata. U danima oko pomračenja Meseca u vašem znaku možete biti dosta nezadovoljni i skloni burnim reakcijama, rečima i odlukama, što vam samo može doneti štetu i glavobolju, posebno kada je odnos sa nadređenima u pitanju. S druge strane, jeste u periodu kada bi trebali da pokažete posebnu odgovornost i posvećenost jer će vam se to vrlo brzo isplatiti. Ukoliko možete smanjite troškove a ne savetuju vam se veća finansijska ulaganja.

Zdravlje

Urogenitalni trakt, sve što se vezuje za hormone i žlezde prilično je aktivno do polovine meseca. Generalno, mesec u kojem bi trebalo da više obratite pažnju na svoje zdravlje. Slabiji imunitet.

 

BLIZANCI

Ljubav

Čudnu energiju, neizdrž i pojačanu nervozu koju vam donosi retrogradni Mars u vašem znaku (a što će posebno biti naglašeno do polovine meseca – pogotovo u danima oko pomračenja) ne biste trebali da koristite na negativan način prema voljenoj osobi. Da, rasuti ste na sto strana a nemate dovoljno energije da sve postignete na pravi način, ali to nije razlog za brecanje i povišene tonove. U drugom delu meseca voljena osoba će imati više strpljenja za vas, a umeće i da vas pokrene na pravi način – pa je ovo dobar trenutak za zajedničke akcije i planove, kao i za opušteniju atmosferu u vašem odnosu. Slobodni Blizanci – itekako su mogući kontakti sa bivšim partnerima i osobama iz vaše prošlosti. Što se obnove nekih odnosa tiče – da, ovo jeste realno ali nisam sigurna da će te „reanimacije“ biti naročito uspešne. U drugom delu meseca bićete češće na meti „glanc novih“ udvarača, a sledi vam i aktivan društveni život.

Posao

Sve što se vezuje za poslovni segment donosiće vam veliku količinu nervoze, naglašeno do kraja druge dekade novembra. Vaši planovi i namere će se suočiti sa velikim preprekama i moguće je da ćete od nekih morati, bar za sada – da odustanete. Ne žurite sa donošenjem bitnih odluka, brzina i impulsivnost vam sada ne idu na ruku. Odnosi u poslovnom okruženju će početi da se popravljaju u drugom delu novembra. U poslednjoj dekadi moći ćete da rešite finansijske ili poslovne dileme, prilično uspešno.

Zdravlje

Pojačan stres koji može prouzrokovati i probleme sa spavanjem. Takođe – vrlo ste osetljivi na sve viruse i bakterije. Pošto su u novembru moguće i povrede – budite pažljiviji, posebno u saobraćaju.

 



RAK

Ljubav

Novembar bi slobodnim Rakovima mogao da donese početak važne ljubavne priče. Ona se da, može vezivati za prošlost (bivši partner ili neko sa kim se dugo niste videli). Ukoliko je u pitanju bivši partner – svi problemi i teškoće koje ste ranije imali u odnosu će ponovo biti naglašeni, a od vas dvoje zavisi da li ćete ih sada uspešno rešiti….ili opet slavno propasti. No, planete koje trenutno deluju na vaš znak ukazuju da se mogu pokrenuti i nove ljubavi, s tim što može postojati razlika u godinama, kilometraži, statusu itd. Započete veze mogu biti trajnog karaktera, ali će sa sobom doneti i jedan dašak komplikovanosti i otežanja. Vredeće, ali neće biti lagano. Što se tiče zauzetih Rakova – imate probleme iz prošlosti koje morate da rešite da bi odnos funkcionisao. Guranje teškoća i teških tema pod tepih samo može doneti tenziju u vašem odnosu, pa čak i potencijalna odvajanja – na kraći rok….ili trajno.

Posao

Pritisak i nervozu koju nosite u sebi zbog nekih nerešenih ličnih pitanja možete prenositi u svoje poslovne relacije i svakodnevicu, pa će komunikacija sa saradnicima biti otežana u prvom delu novembra. Takođe, u istom periodu sve što se vezuje za finansije će vas opterećivati, a mogući su i pojačani troškovi i kašnjenja isplata. Drugi deo novembra donosi vam rasterećenje, ali i povoljnije poslovne prilike – kod nekih od vas moguće je pokretanje poslova i dogovora trajnog karaktera.

Zdravlje

Hronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe tokom ovog meseca. Generalno – stres i nervoza dosta utiču na vas – pokušajte da se rasteretite, više odmarate i češće bavite fizičkim aktivnostima.

 

LAV

Ljubav

Period velikih promena otvara se pred Lavovima. Oni koji su u braku ili koji žive zajedno moraju da pokažu posebnu odgovornost prema partneru i porodici – dosta opterećenja i nervoze ide kroz ove sektore i zato je neophodno da se vas dvoje više povežete i zajedničkim snagama i pored teškoća izgurate sve problematične situacije. Na žalost, kod pojedinih ovo neće biti slučaj jer već duže vreme postoji distanca, tako da su u ovom periodu mogući i prekidi odnosa. Slična je situacija kod Lavova u emotivnim vezama, s tim što vas dvoje dolazite na jedan vid raskrsnice – treba razmišljati o ozbiljnijem definisanju odnosa – ili se vezujemo dodatno kroz zajednicu, veridbu brak – ili je vreme da shvatimo da naša veza ne ide nigde. Slobodni Lavovi – novembar vam daje šansu za obnovu emotivnih priča iz prošlosti, ali isto tako – pogotovo u drugom delu meseca – nove ljubavne početke, trajnog karaktera.

Posao

Pomračenje Meseca u polju karijere aktivira velike promene u ovom sektoru koje će u početnoj fazi biti komplikovane, možda i neprijatne po vas. Ovo se može odraziti i na finansije, pa će makar prvi deo novembra biti obeležen troškovima i problematičnom novčanom situacijom. U svakom slučaju, sve što se vezuje za posao i finansije ide uz otežanja i prilično sporo – no, od ulaska u drugi deo meseca konačno ćete imati utisak da se stvari pomeraju na bolje. Okolnosti jesu teške, ali se umete izboriti sa njima.

Zdravlje

Potrebno vam je više pokreta, druženja, fizičke aktivnosti – da biste rasteretili mozak i doneli sebi bolju energiju. Potencijalni problemi sa hormonima, spavanjem, kičmom, urogenitalnim traktom.

 

DEVICA

Ljubav

Emotivna nesigurnost, pojačana sumnjičavost i ljubomora prema voljenoj osobi, kao i vraćanje na stare teme i pokušaj da date sebi odgovore i razjasnite situacije koje vas muče vezano za partnerski odnos – obeležiće celu prvu polovinu novembra, a posebno će biti pojačane ili biti aktivirane od pomračenja Meseca u znaku Bika. U tom periodu Device mogu otkriti neke neprijatne istine ili pak pokrenuti ozbiljnije rasprave sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegavate impulsivne emotivne konflikte, pogotovo ako ih zasnivate samo na sumnjama ili na intuiciji (koja u ovom periodu može biti znatno obojena strahovima). Sve se može rešiti i razjasniti ukoliko postoji volja, strpljenje i otvorenost u komunikaciji. Slobodne Device – i kod vas će prošlost igrati veliku ulogu tokom novembra. Kod nekih u smislu kontakta sa bivšim partnerima, a kod nekih – kroz strah da se emotivno prepuste i otvore. Ljubavne šanse ćete svakako imati, započete veze mogu biti trajne ali će nositi određeni vid težine.

Posao

Prva polovina meseca i u poslovnom sektoru donosi dosta tenzija. Zbog pojačanog obima obaveza, ali i zbog borbe na dnevnoj bazi sa preprekama i otežanjima kroz okolnosti i druge ljude – možete imati smanjenu efektivnost, lošiju komunikaciju sa saradnicima i sklonost ka greškama i propustima. Iako će izgledati da iz teškoća ne možete da isplivate, relativno brzo ćete uspeti da uvedete poslovnu situaciju u red. Kod nekih od vas od drugog dela novembra postoji šansa za znatnije napredovanje i jače finansije.

Zdravlje

Prvi deo novembra donosi sklonost povredama, respiratorne probleme, teškoće sa urogenitalnim traktom. Budite odgovorniji prema sebi, ne brzajte nigde i ne iscrpljujte se do krajnjih granica.

 

Mesečni horoskop za novembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>