Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Svesni ste da je potrebno da promenite svoje navike po pitanju ishrane, ali trenutno baš I nemate mnogo elana I volje za to. Makar izbacite grickalice, brzu hranu.

Ljubav

Partner će biti nezadovoljan, zahtevan, isključiv, možda čak I ljubomoran I posesivan – a vi nećete biti spremni na objašnjavanja, podilaženja, pravdanja. Gledaćete da izbegnete svaku potencijalno neugodnu I napornu situaciju, što će kod voljene osobe samo dodatno izazivati nervozu ili pak osećaj da nešto muljate I sakrivate. Ukoliko se pak upustite u objašnjavanja ili rasprave – to se može otegnuti I postati naporno a rešenje se neće pronaći. Slobodni Ovnovi – eventualno možete u neke kombinacije, tajne veze, strasti – i to bi otprilike bilo to. Da, možda možete I nazad u prošlost, ukoliko vas to privlači.

Posao

Ne gubite strpljenje, ne donosite odluke na brzinu, ne pravite preseke I trudite se da se komunikacija između vas I saradnika odvija normalno. Sada nije trenutak da žurite i « borite se sa vetrenjačama » jer je teško da možete pobediti. Postojaće potreba da neke situacije « prelomite preko kolena » – ovo sada baš i nije pametan potez. Moguće je da vam nervozu donosi i nestabilnost u finansijskom segmentu – troškovi su dosta pojačani i izdataka je više nego inače.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, prehlade. Mogućnost povreda, budite oprezniji u saobraćaju.

 

BIK

Hrana

Obaveze će vas sprečavati da jedete na vreme, a onda ćete biti skloni da sve to nadoknadite I to najpre u večernjim satima. Pokušajte da više obratite pažnju na redovnost obroka.

Ljubav

U nekim emotivnim relacijama polako se ulazi u fazu zvanu “dogorelo do nokata”  – pritisak I tenzija koje jedno drugom namećete su snažni ili se pak ide u drugu krajnost – sve više se distancirate jedno od drugog. Neke druge emotivne relacije (one stabilnije I snažnije) sada se suočavaju sa preprekama, otežanjima, pa možda I sa pojačanom ljubomorom – ali se ipak drže, snažno I uz jake strasti. Slobodni Bikovi – strasti koje su sada pojačane mogu vas uvesti u emotivne priče koje su izuzetno privlačne, ali za koje ste svesni da mogu vrlo lako prestati I pre nego što su istinski započele.

Posao

Kao da je rešavanje problema na dnevnoj bazi postalo vaše osnovno zaduženje. Mogući su napeti odnosi u radnom okruženju I sa saradnicima i svakodnevica obojena nervozom. No, s druge strane gledano – finansijski ćete proći nešto bolje nego inače. Niste zadovoljni “tretmanom” koji dobijate od strane nadređenih, baš po pitanju tih finansija – ali je sada malo verovatno da se možete izboriti za više. Ukoliko pokrećete poslovne saradnje I dogovore – biće trajnog karaktera, ali dosta komplikovani.

Zdravlje

Slabiji imunitet, osetljivi ste.

 

BLIZANCI

Hrana

Pravite velike propuste po pitanju ishrane I toga ste svesni. Pokušajte da se odreknete namirnica koje vam ne prijaju ali I da imate redovne obroke.

Ljubav

Komunikacija vam ovih dana nije baš savršena, a I kada je ima – uglavnom se bavite tekućom problematikom, finansijama, decom, onim što se mora rešiti I završiti. I partner I vi ste dosta opterećeni životnim situacijama (porodicom, poslom) pa nekako najmanje vremena ostane za vas dvoje, a kada ste zajedno možete umor I napetost unositi u vaš odnos. Pokušajte da osećanja I strasti stavite u prvi plan, problemi neće pobeći nigde. Slobodni Blizanci – Mars u vašem znaku je krenuo unazad, a zajedno sa njim I vi – fokus je na prošlosti, a potencijalni novi “kandidati” – priča sa njima će se razvijati dosta sporo.

Posao

U vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza sada su Merkur, kao vladar vašeg znaka, Sunce I Venera – period pred vama biće obeležen velikim aktivnostima, pojačanim obavezama, ali I napetošću u kolegijalnoj sredini. Sada ne bi bio pravi trenutak da pravite drastične promene ili da donosite bitne poslovne odluke – jer je pitanje da li imate dovoljno snage I mogućnosti da ih “iznesete”. Ni obaveze nemojte odrađivati automatski, na brzinu – jer postoji mogućnost grešaka I većih propusta.

Zdravlje

Prehlade, imunitet je slabiji nego inače.

 

Mesečni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za novembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


RAK

Hrana

Dosta promenljiv apetit tokom ovog perioda posledica je stresa koji je sada pojačan kod vas. Pokušajte da više obratite pažnju na to kako se hranite. Preporučuje vam se što više jela “na kašiku”.

Ljubav

Mars u polju podsvesti, tajni – krenuo je retrogradnim hodom. Da, kod pojedinih zauzetih Rakova ovo zaista može govoriti o skrivenoj strasnoj ljubavnoj priči (i svim komplikacijama koje proističu iz toga….i tek će…), ali će se ovo uglavnom odnositi na vaše lične nedoumice, na pitanja koja postavljate sebi a ne možete da date odgovore, a koja se vezuju za odnos sa voljenom osobom. A taj odnos je u nekoj čudnoj formi trenutno, u vruće hladno varijanti….Slobodni Rakovi – jeste vam vrlo aktivno polje ljubavi i uživanja ali dispozitor svih planeta u njemu je isti taj retrogradni Mars. Ili prošlost ili tajna…

Posao

Zahtevna poslovna nedelja je pred vama – dosta nervoze, dosta žurbe, pritisaka – čak mogu postojati I teškoće u dogovorima sa saradnicima ili lošija komunikacija sa kolegama. Prvih par dana sedmice vam posebno donose napetost, a verovatno u tim danima svojim rezultatima I učinkom I nećete biti baš zadovoljni. Ukoliko želite da ponovo pokušate da pokrenete neke dogovore, saradnje ili pak planove – računajte da će vam trebati dosta truda oko toga. Finansije – vrtite se u krug I nikako da izađete.

Zdravlje

Prehlade, stres, nervoza, meteoropatske tegobe.

 

LAV

Hrana

Već neko vreme ne vodite nešto naročito računa o ishrani. Posledice su povremeni stomačni problemi, a moguće I višak kilograma. Pokušajte da se uvedete u red u narednim nedeljama, jer to sad možete.

Ljubav

Sunce, kao vaš vladar – tranzitira kroz znak Škorpije, pa su vaša osećanja postala strasnija, posesivnija, isključiva, ljubomorna čak. Sa partnerskom planetom u znaku Vodolije se kvadratno vidite – što bi se reklo “preko nišana” –  pa je ovo period velikih I malih ljubavnih “borbi” – I onih u kojima je strast na prvom mestu, ali I onih u kojima oboje želite da vodite I da budete u pravu. Ako se usmerite na ovo potonje, pobednika neće biti, samo ćete uneti nemir u emotivnu relaciju. Zato se usmerite na strast I osećanja. Slobodni – znak Škorpije je vaše polje prošlosti I karme. Bilo da obnavljate ili započinjete neku ljubavnu priču – ona neće moći da bude jednostavna, već puna želje, snažnih emocija, komplikacija.

Posao

Po pitanju obaveza, što tekućih što onih koje su ostale nedovršene ili pak onih koje vam neplanirano upadaju u dnevni raspored – ovo će biti izazovna sedmica za vas. No, možda će vam negde I odgovarati da nakupljenu tešku energiju I frustraciju koju vučete što zbog finansija, što zbog nekih porodičnih peripetija – izbacite kroz posao. Nećete se jednostavno sporazumevati sa onima koji su oko vas, kočiće vas, pružati vam otpor, usporavati vas. Trud da stabilizujete finansije ne daje spektakularne rezultate.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Stariji – hronične tegobe, kičma.

 

DEVICA

Hrana

Vreme je da se vratite na režim ishrane koji vam je ranije prijao. Ne preterujte sa mlečnim proizvodima, slatkišima i mesnim prerađevinama jer vam je stomačni deo dosta osetljiv.

Ljubav

U jednom momentu ćete biti puni ljubavi, želje, strasti prema voljenoj osobi….a u drugom će se odjednom probuditi sve vaše sumnje, nesigurnosti, strahovi. Takođe, sve što se vezuje za poslovni segment sada vas dosta opterećuje I čini nervoznim, pa možda I to ima uticaj na vaše povremene “padove” u crnomislilaštvo. U onim prvim, lepim momentima I željama uživajte, a svemu drugom nemojte davati na značaju…ili pak otvoreno porazgovarajte sa partnerom. Slobodni – svako koga upoznate, sve što emotivno otpočnete – biće obojeno velikim željama I emotivnim intenzitetom.

Posao

Jako polje komunikacije, sastanaka, dogovora daće vam da ste mentalno I fizički veoma aktivni u narednoj sedmici. Što ste više u pokretu – više će se otvarati I poslovne povoljnosti pred vama. Usmerite se na završetak svega što je ostalo polovično, nedovršeno, pokrenite sve one priče ili papirološka pitanja koja su bila na čekanju. I vaša komunikacija ali I vaš način razmišljanja sada su izraženi I prodiru u suštinu. Saznaćete informacije koje su vam od važnosti. Finansije – solidno, I pored jakih troškova.

Zdravlje

Sklonost povredama. Stariji – aktiviranje hronične zdravstvene problematike.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>