Region

Svet

Region

Serija Radio Mileva epizoda 61, 62. i 63: Šarmantni gospodin Vuk!

Serija Radio Mileva epizoda 61, 62. i 63. biće emitovane od ponedeljka 31. oktobra do srede 2. novembra na RTS-u od 20 časova. Ko je šarmantni gospodin Vuk!

Serija Radio Mileva epizoda 61, 62. i 63: Šarmantni gospodin Vuk! Foto: Promo






Radio Mileva epizoda 61:


Jeca dolazi kod Mileve, očajna jer je roditelji osuđuju što je još uvek neudata. Mileva joj gleda u šolju u kojoj vidi da Jecu čeka ljubav života, čovek iz snova. 

Jeca je zbunjena i ushićena. Istoga dana u bašti kafića Tavolino upoznaje šarmantnog gospodina Vuka. Rađaju se obostrane simpatije. 




Radio Mileva epizoda 62:


Jeca shvata da je zaljubljena, smatra da je Mileva sve pogodila i da  ́ce se udati za Vuka. Sva u zanosu, iznenada doživljava veliko razoˇcarenje. Saznaje da je Vuk oženjen i da ima dete. 


Vukova supruga dolazi kod Jece u salon, nastaje sukob žene i ljubavnice ali zajedno sa doktorkom Viktorijom odluče da se udruže i da se osvete Vuku - preljubniku i prevarantu.

A osveta je surova…




Radio Mileva epizoda 63:

Natalija je dobila treću nagrada na konkursu za najbolju priču, ali nema dovoljno novca da otputuje da bi primila nagradu. 


Traži od Mileve da joj pozajmi novac, ali ona neće da joj pomogne. Natalija se zabrine kada zatekne Milevu kako bez svesti leži na podu. Kada se Mileva probudi ne se ća se ničega iz svoje prošlosti.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>