Zadruga

Parovi

Jelena Golubović i Miljana Kulić napravile su opšti kolaps! (VIDEO)

Jelena Golubović i Miljana Kulić napravile su opšti kolaps u rijalitiju "Zadruga 6". U jednom trenutku Uroš Ćertić bio je besan, pa je ustao i polio Jelenu, jer nije želeo da sluša njene teške reči upućene Miljani.

Jelena Golubović i Miljana Kulić napravile su opšti kolaps! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


Tokom nominacija došlo je do žestokog sukoba Jelene Golubović sa ostatkom cimera iz Bele kuće zbog Miljane Kulić. Poznato je da Miljana i Golubovićeva nisu imale dobar odnos još od ranijih godina,a prošle noći je eskaliralo žestokom raspravom.

U jednom trenutku Uroš Ćertić bio je besan, pa je ustao i polio Jelenu, jer nije želeo da sluša njene teške reči upućene Miljani.

-Nas dve smo kad smo se upoznale bile okej, ona se meni žalila na roditelje i sve i svašta. Ona je osoba koja ako nećete... Verovali su da ćeš da umreš, pa nisu mislili da uđeš. - rekla je Jelena Golubović.

- Kako možeš Jelena ?- vikali su svi.

- Mnogo bliskih koji više nisu tu su mi bili poznanici i priajtelji. Ne razmišljam o tome šta bi bilo da je ona umrla - rekla je Jelena.

-Ti si monstrum - rekla je Miljana Popović.

-Kad nisam htela da se družim sa njom, krala mi je garderobu, imitirala me. Zna i Matora da si došla sa jednim, a izašla sa 12 kofera. Ne zanima me ni da li će da živi ni da umre - rekla je Jelena.

-Objasnio sam ti da je jako ružno i nije u redu kad si to rekla u pušioni - rekao je Miki Đuričić.


- Devojka ima problem zdravstveni. To je toliko bolesno što pričaš - rekao je Mića.

-Rekla si da si mislila da će da umre - rekao je Miljan Kulić.

-Ti si monstrum - rekla je Miljana Popović.

-Kad nisam htela da se družim sa njom, krala mi je garderobu, imitirala me. Zna i Matora da si došla sa jednim, a izašla sa 12 kofera. Ne zanima me ni da li će da živi ni da umre - rekla je Jelena.

-Objasnio sam ti da je jako ružno i nije u redu kad si to rekla u pušioni - rekao je Miki.

-Devojka ima problem zdravstveni. To je toliko bolesno što pričaš - rekao je Mića.

-Rekla si da si mislila da će da umre - rekao je Miljan Vračević.

-Klela me je i pričala da mi se baka preživela - rekla je Jelena Golubović.

-Težina je kad si trudna, pa te neko kune - rekao je Mića.

-Isti učesnici koji su se smejali kad sma ja pala na pločice zbog nje sad morališu. Ona je za mene mrtva - rekla je Jelena.

-Zolu je u dvojci volela cela kuća i on je spuštao tenziju jer Miljanu i Mariju nije volelo pola kuće. Njega su svi voleli i spuštali tenzije zbog njega. O njenom moralu i postupcima neću da pričam jer se sve zna. Spavala je u toaletu metar sa metar sa Ivanom - rekla je Jelena Golubović. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>