Region

Svet

Petar Strugar i Kalina Kovačević dali zajedničko saopštenje!

Petar Strugar i Kalina Kovačević dali zajedničko saopštenje i stavili tačku na priče koje kruže o njima! Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti 

Petar Strugar i Kalina Kovačević dali zajedničko saopštenje! Screenshoot/Instagram


Odjeknula je vest da su glumac Petar Strugar i njegova koleginica Kalina Kovačević u emotivnoj vezi.Prva njihova zajednička fotografija nastala je još pre nekoliko meseci kada su se upoznali u zajedničkim predstavama u kojima glume, a objavljena je tada na Instagramu. Na njoj oboje poziraju srećni i nasmejani.
Iako su domaći mediji preneli da glumac i glumica uživaju u ljubavi, ipak njih dvoje tvrde da su samo prijatelji.


- Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije, i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave “Godine vrana” i “Rat i mir”, zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti - izjavili su u zajedničkom saopštenju Kalina i Petar.

Podsetimo, mediji su preneli da je Strugar navodno nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu.- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - tvrdio je izvor blizak glumcu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>