Style

Ljubav

Pavel Globa prognozira ludu sreću u novembru za 4 znaka Zodijaka!

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa prognozira ludu sreću u novembru za 4 znaka Zodijaka! Uspeh na poslu i najlepše ljubavne priče!

Pavel Globa prognozira ludu sreću u novembru za 4 znaka Zodijaka! Screenshoot/Youtube

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 odsto. On često izbacuje različita astrološka predviđanja, a ovog puta otkriva koja će to četiri znaka Zodijaka imati više sreće od ostalih u toku novembra 2022. godine.


BIK

Za Bika će novembar biti posebno srećan na polju porodičnih odnosa. Oni će uživati u porodičnoj idili, a komunikacija i druženje sa rođacima i prijateljima doneće im mnogo zadovoljstva, ali i osećaj da im u životu sve ide nabolje.

BLIZANCI

Za vas će ovo biti mesec života! Ostvarićete sve što naumite, a posebno će se popraviti vaše finansijsko stanje. Zauzete Blizance čeka veoma prijatan događaj koji će njihovu vezu podići na viši nivo, a slobodni imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu.


STRELAC

Strelcu sleduje velika sreća u drugoj polovini novembra. Dolazi period napretka - sve će vam ići na ruku, i svaki trud urodiće plodom.

JARAC

Jarcu dolazi prosperitet na polju ljubavi - sve veze koje započnu u narednom periodu biće trajne i srećne.
 

Slave koje nas očekuju u narednom periodu! Da li znate tradiciju?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic žena

Povezane vesti:


>