Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić ima sina sa čovekom za koga je radila!

Kako prenose mediji Aleks Nikolić ima sina sa čovekom za koga je radila! Pomenuti muškarac je Aleksandrinu trudnoću sve do porođaja uspevao da drži u tajnosti...

Aleks Nikolić ima sina sa čovekom za koga je radila! Screenshoot/Instagram






Aleksandra Nikolić je nekoliko puta u rijalitiju "Zadruga" pričala o aferi "Bujanovac", kada se njeno ime dovodilo u vezu s prostitucijom, a kako Republika ekskluzivno saznaje, ona ima sina sa Albancem s kojim se tada viđala.

Naime, Nikolićevu je s još jednom devojkom vlasnik javne kuće mesecima držao pod ključem, a pored toga što je radila za njega, oni su imali i intimne odnose. Pomenuti muškarac je Aleksandrinu trudnoću sve do porođaja uspevao da drži u tajnosti, a kad se dete rodilo, preuzeo je kompletnu brigu o njemu da se nikada ne bi saznalo da je ona postala majka.


- Aleksandra je u Bujanovcu radila prvo kao hostesa, kasnije su počele i priče da se bavi najstarijim zanatom. Ona je i u rijalitiju priznala kakvim se sve poslovima bavila, ali niko nije znao tu strogo čuvanu tajnu. Po Bujanovcu se priča odavno da ima dete s makroom za kog je radila. Taj čovek je uzeo pod svoje, kod njega je živela i radila sve kako joj kaže. Nekoliko meseci je niko nije viđao, to je tačno bilo u periodu kad je bila u drugom stanju. Taj čovek je hteo da se sakrije porođaj, on brine o detetu, ali dete nije u tom gradu, već u Albaniji, gde ga čuva njegova porodica - priča upućen izvor na početku.






Navodno, Aleksandra je nekoliko puta išla da vidi dete, ali retko jer su se od početka tako dogovorili da neko slučajno ne bi saznao.

- Aleksandra je išla s tim čovekom u Albaniju da vidi dete. Ostajala je po nekoliko dana, nikad duže. U Srbiji se nikad nisu sastajali, nisu hteli da dođe do toga da se pročuje - priča izvor i dodaje:


- Najgore od svega jeste to što Aleks to krije od Dragojevića. Zamislite da Dejan sazna? On je rekao da ne osuđuje njenu prošlost, ali teško da će preko deteta da joj pređe. Pogotovo što s njom planira da osnuje porodicu.






Ovo je potvrdio i bivši zadrugar Kristijan Golubović, koji tvrdi da je na društvenim mrežama dobio nekoliko poruka od ljudi koji tvrde isto.

- Tri osobe su mi se javile s istom pričom. Aleksandra navodno ima dete s nekim Albancem, ali niko ništa ne zna o tome. To sve treba da se ispita, imam poruke u telefonu, dopisivanja s ljudima koji to tvrde. Nije moje da pričam na tu temu, ali hoću da vam kažem da ona nije pročitana knjiga. Znam mnogo toga o njoj, razne gadosti, ali neću da pričam javno o tome. Devojka je deklarisana prostitutka, tako da me ne bi čudilo da je ta priča za dete tačna. Saznaće se za to kad-tad - kaže Golubović za Republiku.


Dejan: Volim Aleks i znam da mi je verna

Dejan Dragojević rekao je nedavno za medije da ima poverenje u Aleksandru, te i da ne misli da će ga prevariti u rijalitiju.


- Nisam posumnjao u njenu ljubav ni na sekund. Svađali smo se pred njen ulazak u rijaliti, ali to su samo sitnice. Nisam bio za to da uđe, protivio sam se, ali znam da imamo zajedničke planove, pa će nam novac dobro doći. Nju vidim kao pobednicu ove sezone "Zadruge", mislim, ona je svakako pobednica za mene. Znam kakvu je prošlost imala, ali ja sam preko svega prešao. To je moj izbor, moja odluka i ne bih voleo da se u to bilo ko meša - rekao je Dejan.






Kristijan: Dragojevići jure samo lake žene

Golubović je nedavno za Republiku rekao da mu je odavno jasno da braća Dragojević - Dejan i David, ceo život u kuću dovode devojke sumnjivog morala.

- Što se mog sukoba sa Dejanom i Davidom tiče, oni su ozlojeđeni zbog svega što sam pričao o Aleksandri. Rekao sam im na vreme ko je Aleksandra, da se manu tih stvari. Treba im riba, a ne prostitutka. Aleksandra, Dalila, pa Aleksandra, Dejan i David vrteli su njih dve, a ne vide kakve su to žene. Aleks je prostitutka u svakom smislu te reči. On je svestan toga ko je ona, zato su ga povredile moje reči. Oni su šizopaćenici koji odlepe za takvom ženom i čekaju da ih batali. Aleksandra mi je peti dan izjavila ljubav, pre rijalitija se zaljubila u mene. Vatala me je svuda i jurila. Pričao sam da sam oženjen jer sam znao njenu prošlost. Osamnaest sinova da rodi Dejanu i da zašije himen, ne može da se opere od svega što je radila - tvrdi Golubović

 

Maja Marinković opet pravi haos! Polivanje i psovanje sa Bilalom! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>