Ostalo

Sme�no

Crni Mesec stiže 25. oktobra: Susret sa sudbinom!

Cni Mesec stiže danas, 25. oktobra, a susret sa sudbinom imaće četiri znaka Zodijaka jer će na njih najviše uticati!

Crni Mesec stiže 25. oktobra: Susret sa sudbinom! Svet Plus





Pripremite se na vožnju svog života ako ste Bik, Lav, Škorpija ili Vodolija!




Delimično pomračenje Sunca, poznatije kao Crni Mesec, desiće se 25. oktobra u znaku Škorpije. Ovaj astrološki fenomen najjači uticaj će imati na 4 znaka zodijaka.

Period pomračenja Sunca je uvek deo godine u kojem se dešavaju najveće promene u životu. Sezona promena dolazi svakih šest meseci, otvarajući put univerzumu da izvrši prilagođavanja našoj stvarnosti.

Ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje najviše utiče pomračenje Sunca u Škorpiji, onda se pripremite za vožnju svog života, jer 25. oktobra imate sastanak sa sudbinom, piše stylecaster.



Bik

Bikovi će u ovom periodu naučiti dosta o tome kako izgleda zdrav partnerski odnos. I pošto se ovo pomračenje Sunca dešava u znaku Škorpije, ono pokreće vašu sedmu kuću kojoj su emotivni partneri. Da li ova velika promena kulminira u vašoj vezi?

Da li želite da se oslobodite obaveze koju ste dali nekome? Iako ovo pomračenje Sunca može ukazivati na to da ste spremni da prekinete vezu sa nekim, to takođe može značiti da se veza razvija u nešto drugačije; nešto jače i kritičnije. U svakom slučaju, ovo pomračenje Sunca će vam reći mnogo o tome šta čini vašu vezu (i šta uzrokuje njeno raspadanje). Ako neko želi da bude u vašem životu, biće!



Lav

Spremate se da prihvatite duboku ličnu promenu tokom ovog pomračenja Sunca. Ovo pomračenje Sunca, koje se dešava u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, može biti preteča promene u vašoj kućnoj dinamici. Možda ste spremni za preseljenje na novo mesto, dobrodošlicu novom članu porodice ili jednostavno redizajn svog životnog prostora.

To čak može ukazivati na to da ste spremni da napustite svoj rodni grad i preselite se u novi grad za novu uzbudljivu priliku! Međutim, dok napuštate svoje gnezdo i odlazite u nepoznato, važno je zapamtiti da bi moglo da potraje da vaš novi život zaživi. Čak i ako jednostavno preuređujete i dubinski čistite svoj stan, proces bi sigurno mogao da izazove neke komplikovane emocije. U svakom slučaju, naučićete da dom nužno nije u lokaciji, već je stanje uma.







Škorpija

Uprkos vašoj konkretnoj prirodi, vi ste jedan od najtransformativnijih horoskopskih znakova. I iako će vam život uskoro postati veoma zauzet, vi ste u potpunosti sposobni da se nosite sa onim što sledi! Kada se pomračenje Sunca dogodi u vašoj prvoj kući koja predstavlja vašu ličnost, to može da predstavlja početak velike promene identiteta.

Ako neočekivana promena počne da se odvija u vašem životu, ona je dizajnirana da vas probudi iz samozadovoljstva kako biste postali osoba kakva je uvek trebalo da postanete. I dok pomračenje Sunca može dovesti do nekog velikog i monumentalnog dešavanja, njegov uticaj takođe može biti jednostavan i suptilan, ali duboko lični. Prerasli ste svoje trenutne okolnosti i spremni ste da isprobate nešto novo.



Vodolija

U ovom periodu radićete na ličnom rastu i razvoju. Ali prvo, morate biti spremni da se žrtvujete zarad svog uspeha! Pošto se ovo pomračenje Sunca dešava u vašoj 10. kući ambicija i javnog imidža, ​​vodi vas ka novoj eri na vašem profesionalnom putu. Možda se spremate da napustite svoj posao i počnete da se prijavljujete za nove. Možda se spremate da prihvatite unapređenje ili čak potpuno promenite karijeru. U svakom slučaju, vreme je da prihvatite odgovornosti koje vam se nude, jer ste tako spremni za njih.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>