Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević objavila sve poruke koje je dobijala od Cara!

Od ljubavi do mržnje je tako malo... Dalila Dragojević je objavila sve poruke koje je dobijala od Filipa Cara i tvrdi da je on uznemirava i da treba da se leči.

Dalila Dragojević objavila sve poruke koje je dobijala od Cara! Screenshoot/Instagram
Rat bivših ljubavnika Filipa Cara i Dalile Dragojević dosegao je ozbiljne razmere, naročito jutros, kada je Dalila obelodanila da svakodnevno dobija pozive sa skrivenog broja, a onda javno objavila sve poruke koje je dobijala od Filipa Cara.

Ona je otkrila da je, kako ona kaže, uznemiravanje, počelo petog oktobra, a onda podelila sve prepiske.


U porukama koje je objavila vidi se da je Car moli da mu se javi na telefon, da je čuo brojne stvari o njoj, da ga ljudi zovu, kao i da je moli da prestane da ga uvlači u ''svoje manipulacije''. 


Dalila Dragojević ga sada nije štedela, te je uz svaku objavu napisala da je manipulator, da je psihički uznemirava, da je blokiran na više brojeva, te da mu je potrebna stručna pomoć, a onda je još dodala:

- Nisam ovo zaista želela da radim, ali ne mogu svako jutro da dobijam stotinu poziva! Mislila sam da će stati i da će imati meru s obzirom da je zvao jer je kao zabrinut ''šta se dešava u mojoj vezi, u kojoj sam bila u to vreme'', jer eto igrom slučaja on je saznao kako je meni loše i kako se meni dešavaju ružne stvari, pa da on mene ''posavetuje'' kao ''prijatelj''... Prosvetli ili šta već... Takođe, imam ceo razgovor (ponavaljam - jer nisam budala) i znam sa kim imam posla! 


Bože, baci ciglu i budi precizan! Neka sačuva ovo ko želi da sačuva, sada idem da spavam, a kada ustanem sve ovo brišem jer mi ne pada na pamet da mi ovakav bolid bude na storiju duže od 24 sata. Ne ćutim više nikome! Niti želim da prikrivam smećarske poteze! A sada neka izvoli i neka kači sve što ima, istine se nikada nisam plašila, kao ni debila do 130-140-150 kilograma!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>