Region

Svet

Marko Bulat tvrdi da već duže vreme trpi psihičko i fizičko nasilje!

Pevač Marko Bulat, nakon što je završio u bolnici, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko i fizičko nasilje od supruge Marije. 

Marko Bulat tvrdi da već duže vreme trpi psihičko i fizičko nasilje! Screenshoot/Instagram

Marija Bulat pretukla je supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. Folker je optužio ženu za nasilje, a sad su isplivali novi detalji drame u njihovom domu.

Naime, Marija Bulat je supruga Marka Bulata sinoć navodno udarala rukama i nogama po telu, šutirala ga i ogrebala noktima, ali nije bilo upotrebe predmeta u tuči.


Bulat tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa.


Ovog puta svađa je navodno izbila jer je Marko navodno suprugu nazvao "narkomanom", nakon što je u stanu pronašao "neke cevčice", koje je nosio na DNK analazu i navodno je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu navodno udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

Podsetimo, Marko je sedam godina u braku sa Marijom, a i ranije su imali probleme.

Marija Bulat je pre svadbenog veselja, koje je par za prijatelje i rodbinu orgaizovao 2015. godine izgubila bebu, a na sve to par meseci kasnije bila je privedena zbog droge.

Bivši Marijin dečko, koji je zaslužan za sve njihove probleme, po priči supružnika, bio je nasilnik zbog kojeg je svojevremeno ona završila i u bolnici.

Inače, Marija je sada negirala da je povredila supruga, te je objasnila da je nije u mogućnosti da to uradi. Marija je otkrila da je dobila zabranu prilaska, a da Bulat sve ovo radi kako bi je povredio.


- On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada, i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli, ili ne želi da živi sa bolesnom ženom - pričala je Marija.


- On nije zadovoljan svojom karijerom, iako sam rekla da neću ništa loše reći za njega jer je on otac moje dece, ovo je stvarno strašno. Marko svakako ne može da ukalja moj ugled, može samo da utiče na našu decu, ali očigledno je da radi sve da mi ih oduzme. Generalno, ja kad bih progovorila o svemu, to bi bilo strašno. Ja nisam javna ličnost, nikad nisam ni želela da budem, postala sam to jer sam njegova žena. Sve sam uradila da mu rodim decu, i sada se ovako nešto dogodi - istakla je ona, pa dodala:

- Nije mi jasno, dogodi se pedofilija i ne dogodi se ništa, a ljudi su se uhvatili za mene. Ja sam ta koja je etiketirana zahvaljujući njemu. Narušenog sam zdravlja, totalno je glupo polemisati više o tome, i pričati ružno o nekome ko ti je rodio decu.

- Pročitala sam da je on hirurgiji. Ne, ja nisam mogla tako da ga povredim. To nije moguće - rekla je Marija Bulat.

- Svuda postoje rasparave, ali on se predtavlja kao veliki vernik, ali sve ovo jako dugo traje. On nas ostavlje već šesti put - dodala je gospođa Bulat.

- Ja sam juče bila kod doktora, saznala sam dijagnozu koja nije bila prijatna, i jedino što sam ga zamolila jeste da legne pored mene, to je sve. Ovo je način da me ostavi. Samo ću reći da svako beži od bolesti i obaveza, i da je napad najbolja odbrana - rekla je ona.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs/kurir.rs


>