Region

Svet

Pevač Miloš Bojanić ogorčen na sina Mikicu!

Pevač Miloš Bojanić ogorčen je na sina Mikicu ali samo zbog posla! Evo šta je istina o njihovom odnosu... Umesto porodičnog biznisa izabrao je rijaliti "Zadruga".

Pevač Miloš Bojanić ogorčen na sina Mikicu! Screenshoot/Instagram





Uprkos tome što je Mikicin otac Miloš za njega imao velike poslovne planove vezane za izdavanje apartmana u Crnoj Gori, Mikica je odbio očev predlog, a razlog je bio taj što je prethodno već dogovorio s produkcijom ulazak u rijaliti, piše Kurir.


Miloš Bojanić je za domaće medije otvoreno govorio o sinovljevom učešću u rijalitiju, tvrdeći da je umesto da ima pomoć sina, sezonu u Crnoj Gori završio sam.



- Hteo je sam da uđe u "Zadrugu", pa evo mu sada nek se bori sa Zoricom Marković i ovim drugima. Ja sam s Mikicom imao planove, trebalo je on da vodi izdavanje apartmana koje smo renovirali u Crnoj Gori, ali ja sam na kraju završio sezonu umesto njega - priznao je Miloš.






U medijima se pisalo da Miloš i Mikica nisu u najboljim odnosima, ali je on to demantovao.

- Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu nisam po d*petu udario, dok je potpuni drugačiji slučaj s Banetom. Mikica je ceo svoj život, i dan-danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora - rekao je Miloš za medije.


 

Viber

Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>