Region

Svet

Milica Dabović: Rekla sam sinu da mu je otac lažov i lopov!

Bivša košarkašica Milica Dabović, sa suzama u očima progovorila je o odnosu njenog sina Stefana i njegovog oca. Rekla sam sinu da mu je otac lažov, manipulator i lopov.

Milica Dabović: Rekla sam sinu da mu je otac lažov i lopov! Screenshoot/Instagram






Milica je, kako ističe, nasledniku rekla bolnu istinu o njegovom ocu, a ono što je dobila kao njegov komentar na to ju je ostavilo bez reči.


- On kada je pitao gde je tata ja sam rekla da "tata ne postoji" odnosno da njegov tata nije dobar čovek, da je on lažov, manipulator i lopov. Mi o tome pre nismo pričali, ali je on sam rekao "kada porastem, ja ću njega da premlatim, zato što je on loš čovek". Ja sam mu rekla "da, ljubavi mamina, on je loš čovek". Ostala sam bez teksta nakon toga i pozvala sam majku i moju drugaricu Bebu i rekla sam im šta mi je rekao Stefan nakon čega sam krenula da plačem - rekla je Milica Dabović.








- Često me pitaju da li si mu rekla ko je njegov otac. Ja sam mu već rekla ko je njegov otac. Ako bude poželeo da vidi svoga oca, a ne verujem da hoće, poželeće da ga izmlati - istakla je Milica Dabović sa suzama u očima, pa nastavila:

- Šta će on da gaji prema njemu kada odraste mene to ne interesuje ni najmanje. Njegov otac ne zaslužuje ništa dobro i ne samo što je mene zeznuo i moje dete. Ja sam rekla da nikada neću oprostiti sebi što sam dozvolila da takav čovek bude otac mog deteta. Zatim kada sam otišla tamo rekla sam zašto bih se ja tako osećala i zašto bih se ja kidala iz dana u dan jer mi je dete napravio otac koji to ne zaslužuje. Pri tom ima još jedno dete, potom je opljačkao 10 žena još i posle mene. Slagao je toliko ljudi da mi momci prilaze koje je zavrnuo za velike pare - rekla je Milica.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>