Zadruga

Parovi

Majka Aleks Nikolić: Nadam se da moje dete ima glavu i mozak!

Majka Aleks Nikolić kaže da ne zna gde joj je glava ali ipak na jedno pitanje nije htela da odgovori kada su u pitanju Dejan i Bilal.  Nadam se da moje dete ima glavu i mozak, kaže Slovenka.

Majka Aleks Nikolić: Nadam se da moje dete ima glavu i mozak! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Nikolić Aleks strahuje da će joj veza sa Dejanom Dragojevićem biti na klimavim nogama nakon što je sinoć, tokom emisije "Gledanje snimaka" u "Zadruzi", otkriveno šta je radila sa Bilalom.


Aleks Nikolić je Bilalu kupovala pivo na žurki, a u stogoj tajnosti mu je, putem drugarice Milice Veselinović, poslala čokoladicu. Iako postoji snimak na kom Milica daje čokoladicu u njeno ime, što je prvobitno u sredu priznala, a potom demantovala, Aleks ništa ne priznaje, iako je zadrugarima sve jasno. 

Zadrugari su  saglasni u tome da je Aleks bacila oko na Bilala, s kojim šuruje iza leđa svom dečku Dejanu, kog je Brajlović u više navrata najstrašnije vređao i ponižavao.

Uprkos svemu tome, Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka, kaže da ni njoj samoj nisu jasne neke stvari, ali da smatra da se Dejan neće naljutiti:

Njen izbor je šta će ona da radi, ja se u to ne mešam. Ne znam gde mi je glava, kunem vam se! Samo da je ona meni dobro, a sa kim će biti, savršeno me briga! Nadam se da neće ni sa kim da bude u "Zadruzi", iskreno se nadam. 





Znam kakav joj je ukus, ušla je zauzeta, voli Dejana. Nadam se da moje dete ima glavu i mozak i da će glavu upotrebiti i za razmišljanje, ne samo za ulepšavanje.


Kada su joj predočena dešavanja u "Zadruzi" dobila je pitanje kako komentariše to što Aleks pivo i čokoladice tajno deli Bilalu, koji najstrašnije vređa Dejana, Slovenka je rekla:

Na to pitanje ne želim da vam odgovorim.




 


 


Uroš Ćertić kao jedan od boljih prijatelja Dejanovog brata Davida, otvoreno se obratio Dejanu Dragojeviću:

- Od ovog sekunda prestaje moje branjenje Aleksandre! Dejane, neću više da ćutim, teraj ovo od sebe! Neka ti pošalje pasoš kada izađe - počeo je Uroš, pa dodao:

- Dodirivala me je dok je pila vodu, zaigrala se rijalitija! Davide, ono što sam ti rekao prenesi Dejanu! Takođe, gleda se sa mnom i takođe sa Bilalom radi sve i svašta - šokirao je Ćertić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>