Region

Svet

Bend Vatra u Beogradu i Novom Sadu!

Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske, "VATRA" u Beogradu i Novom Sadu! U Beogradu nastupaju u 27. oktobra u Bitef Art Cafeu, a sutradan 28. oktobra u Gerila baru u Novom Sadu.

Bend Vatra u Beogradu i Novom Sadu! Foto: Promo




Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske, VATRA, u sklopu svoje turneje, na kojoj promovišu predstojeći 10. studijski album dolaze u Srbiju. Posle prošlogodišnjeg koncerta na Tašmajdanu gde su nastupili kao posebni gosti na koncertu Massima kojem je Ivan Dečak napisao veliki hit "Mali krug velikih ljudi", bend Vatra konačno stiže u Beograd i Novi Sad. U Beogradu nastupaju u 27.oktobra u Bitef Art Cafeu, a sutradan 28.oktobra u Gerila baru u Novom Sadu.

“ Oduševljen sam svakoj poseti Beogradu, a pogotovo kada dolazim sa Vatrom na nastupe. Sviđa mi se ta sloboda kojom odiše beogradska ali i publika u Srbiji u globalu. Imam osećaj da se ljudi zaista dolaze zabaviti, otkačiti na koncert, ne razmišljaju da li je pored njih profesor njihovog deteta, komšija, zubar ili vlasnik automehaničarske radnje iz kvarta, već razmišljaju i uživaju u muzici koja se uživo dešava pred njima.” izjavio  je Ivan Dečak pevač i frontmen grupe Vatra.

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin,bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada. Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. 







Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi "Rum na usnama", nedavno objavila novi singl "Javi se kad stigneš". 

"Super je osećaj videti “put” jedne pesme nakon što je iz sigurnosti bendovske luke pustimo u svet. Još lepše je videti i čuti da se pesma ljudima sviđa. Javi se kad stigneš  je šesti po redu singl, sa 10. nadolazećeg studijskog albuma. Prerano je govoriti o utiscima i predviđati uspeh pesme, ali prema komentarima naše bliže okoline ili komentarima sa Youtube-a i naših društvenih mreža, mogu zaključiti da se ljudima sviđa, i to me izuzetno veseli. " - izjavio je Ivan Dečak i pozvao beogradsku i novosadsku publiku na koncerte :

“Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom. Očekujemo vas 27.10. u BitefArtCafeu i sutradan u Gerila baru u Novom Sadu. Dođite u velikom broju, da svi zajedno stanemo na prste!” završava nasmejani Ivan.

Ulaznice za beogradski koncert možete nabaviti u sistemu tickets.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>