Svet

Region

Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem: Lutkice!

Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem “Lutkice” (The Telki, 2022) od 16. oktobra na RTS-u. Glavni junak serije je Moskovljanin Andrej Mirkin.

Uzbudljivi triler sa Milošem Bikovićem: Lutkice! Foto: Promo

Popularna ruska drama-triler “Lutkice” (The Telki, 2022) sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva, stiže na Prvi program RTS-a.


Glavni junak serije je Moskovljanin Andrej Mirkin, dvadesetsedmogodišnjih mladić koji vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života uništio na tom na putu.


Međutim, u jednom trenutku, kada sve izgleda previše dobro da bi bilo istinito, sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao a ovaj harizmatični prevarant će morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

Pored Miloša Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi.


Režiju potpisuje Marija Agranovič.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>