Ostalo

Sme�no

Izabrano Bazarovo lice 2022: Ulaznica za svet modelinga za Anastasiju Mitrović!

Izabrano je Bazarovo lice 2022. godine! Ulaznica za svet modelinga za Beograđanku Anastasiju Mitrović. 

Izabrano Bazarovo lice 2022: Ulaznica za svet modelinga za Anastasiju Mitrović! Foto: Promo





Uz prisustvo brojnih modnih stručnjaka i poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života, na glamurounoj svečanosti u holivudskom stilu, u hotelu Mona Plaza izabrano je Bazarovo lice 2022. 

Voditelj programa bio je Nemanja Velikić, a ovu modnu ceremoniju muzičkim notama obojila je specijalna gošća - glumica Jelena Gavrilović, koja je maestralno izvela pesmu Feeling good, dok je pesnik Marko Milošević recitujući svoje stihove, celo veče ogrnuo plaštom poetičnosti i umetnosti. 

U ulozi domaćina, glavna i odgovorna urednica Bazara, modna dizajnerka Suzana Perić najpre je poželela dobrodošlicu uglednim gostima, a potom je podsetila:

„Manifestacija Bazarovo lice godine samo je jedna od stvari na koju sam, za ovih 5 godina, koliko sam na čelu Bazara, izuzetno ponosna, i kroz koje sam se trudila da ovom magazinu, najstarijem modnom časopisu na ovim prostorima, vratim mesto koje mu pripada. Srećna sam što mogu da kažem da su mi mnogi od vas koje večeras vidim u publici u tome nesebično pomagali i na tome vam svima hvala. U današnje vreme kada nije lako praviti novine i trajati, moj tim i ja dajemo sve od sebe da Bazar izgleda svetski i da u njemu promovišemo prave vrednosti, ali i prave teme, od kojih je, pogotovo za mene kao dizajnera, moda visoko pozicionirana“, rekla Suzana Perić, a potom poželela sreću finalistkinjama.  





Žiri u čijem sastavu su bili modna dizajnerka i glavna i odgovorna urednica Bazara Suzana Perić, direktor modne agencije Fox Marko Nikolić, top model Bojana Krsmanović, glumica Jelena Gavrilović, pesnik Marko Milošević i nekadašnja manekenka, a sada saradnica Bazara Dragana Džajić, među 12 finalistkinja odabrao je tri prvoplasirane, a čitaoci najstarijeg magazina za ženu i porodicu na Balkanu svojim glasovima izabrali su još jednu devojku koja je dobila mogućnost da započne karijeru na modnim pistama. 





Laskavu titulu Bazarovo lice 2022, koja predstavlja ulaznicu u svet modelinga na velika vrata, kao i vredne nagrade osvojila je osamnaestogodišnja Beograđanka Anastasija Mitrović. Bazarovo lice harizme je Jovana Klenkovski (23) iz Pančeva, a Bazarovo lice fotogeničnosti je Nikolina Savković (16) iz Beograda, dok je Bazarovo lice po izboru čitalaca Mia Ristić (16) iz Beograda.





Među gostima koji su aplauzima bodrili sve finalistkinje veliki broj influensera i poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života Srbije: pop zvezda Ana Nikolić, njena mlađa koleginica Zorja Pajić, voditeljke Milica Gacin, Marijana Tabaković, Ana Mitić i Mira Lekić, modeli Helen Babić i Ivana Stanković, glumice Ivana Dudić, Tatjana Kecman i Teodora Ristovski, solistkinja Opere Narodnog pozorišta Ljubica Vraneš, dirigentkinja Dragana Radaković, slikar Nikola Žigon sa suprugom, vajarkom Jelenom Kršić...


 

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>