Region

Svet

Goca Tržan: Imam 48 godina, štafetu prepuštam nekom drugom!

Pevačica Goca Tržan više ne želi da govori o svojoj borbi i vantelesnoj oplodnji.  Imam 48 godina, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom!

Goca Tržan: Imam 48 godina, štafetu prepuštam nekom drugom! Screenshoot/Instagram





Goca Tržan godinama unazad pokušava da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije dete, što joj, nažalost, još uvek ne polazi za rukom. 

Pevačica je oduvek bila transparentna kada je njena borba za potomstvo u pitanju, te je uvek javno govorila o svom problemu u nameri da ohrabri žene i bračne parove, međutim o tome javno više ne želi da govori.





"Poštedela bih sebe tih tema zato što mi je dosadilo da pričam o tome." - rekla je Goca Tržan na početku o vantelesnoj oplodnji.

"Najzad, imam 48 godina i to bi bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom." - dodaje pevačica.





Ona je otkrila i da li je imala turbuletnih momenata u drugom braku sa Rašom Novakovićem.

"Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom." - istakla je Goca.
 

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić: Dovoljno je samo reći 18+!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>