Lepota

Ljubav

Bubuljice ćete potpuno prekriti na ovaj način!

Bubuljice i akne ćete potpuno prekriti na ovaj način, a koža lica će vam biti perfektna! Pratite korak po korak kako se nijedna bubuljica ne bi videla.

Bubuljice ćete potpuno prekriti na ovaj način! Svet Plus




Mnoge devojke imaju problem sa bubuljicama i upornim aknama, a čak ni šminkom ne mogu u potpunosti da ih prikriju.

O tom problemu govorila je devojka po imenu Mikajla Nogijera, koja je na TikTok – u pokazala kako da uspešno prikrijete akne.

Ona je objasnila ceo proces, a potrebno je da pratite korak po korak kako se nijedna bubuljica ne bi videla.

Potrebno je da počnete s hidrantnom kremom koja će ostaviti lepljiv svoj na vašoj koži. Ona se opredelola za serum s hijaluronskom kiselinom, ali je napomenula da će svaki serum koji ostavlja lepljivi sloj nakon nanošenja biti od koristi.





Nakon njega potrebno je da nanesete prajmer koji služi da pripremi kožu za šminkanje. Lice bi trebalo da vam bude lepljivo i upravo takav efekat bi trebalo da postignete kako bi se mat korekto bukvalno “zalepio” za kožu lica.

– Sačekajte do pet minuta da se korektor osuši. Vreme sušenja je vrlo važno za sredstva lepljive teksture. Čak preporučujem korišćenje ventilatora ako ga imate – objašnjava ona.

Nakon što se korektor osuši, preko njega nanesite podlogu, odnosno puder srednje do pune prekrivenosti, a za nanošenje koristite blender.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/objektiv

Povezane vesti:


>