Zadruga

Parovi

Super Cveta otvorila dušu o svojim životnim tragedijama! (VIDEO)

Super Cveta otvorila dušu Mikiju Đuričiću o svojim životnim tragedijama! Majka joj je iznenada preminula, a dečko izvršio samoubistvo.

Super Cveta otvorila dušu o svojim životnim tragedijama! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






"Majka mi je završila dizajn nakita u Antverpenu. Krenuli smo na ručak, majka doživela infarkt. Ćale je živ, on je 73. godište. Tata je završio fotografiju, ali je zlatar."- pričala je Cveta.

Zna li mog druga? - pitao je Miki.

Ne znam - dodala je ona.






Ljudi prežive infarkt, kako to - zapitao se Đuričić.

"Imala je dijabetes, nije mogao da prođe stend. To je bilo pre šest godina. To se dogodilo, baš sam bila snažna, fokusirala sam se na faks. Tati je bilo loše, više je bio sa njom, nego sam u životu. Od 16. godine su zajedno... Onda se taj momak sa kojim sam bila obesio, krenuo je pakao. Krenuli su mi užasni naleti, a to je trauma. Npr. sedimo ti i ja, krene da mi trne leva ruka, istripujem se da imam infarkt, non-stop sam se tripovala. Trebalo mi je dosta godina da to prevažiđem. I ja imam dijabetes." - rekla je Cveta.





Ja sam baš pao u depresiju kad mi je umrla majka. Cveto, moraš da vodiš računa - dodao je Miki Đuričić.

Ovo je smršano. Ja sam baš pokretna, i kad sam imala 128, u štiklama sam išla. Moja mama je bila kul, car. Moja mama je moj bog - pričala je Super Cveta.

U video klipu pogledajte detalje:



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>